КК Црвена звезда

1. Mene interesuje da vidim šta je to "možda najbolji igrač ovog meseca", ko je to rekao, kako, gde?

2. Ma komentarisali nasu igru i stec rekao da je djenka opasno digao formu i da je mozda nas najbolji igrac ovog meseca sto je janpija jako inspirisalo i nasmejalo pa je dodao taj uspeh pored nekih ostalih rekorda a sada gleda ko je koliko kornera izveo i koliko je puta lopta na pocetku utakmice bila zvezdina

J B G
    B
    G

3. A jeste li znali da je vujošević odveo marjanovića u cska one godine kad ih je trenirao?

4. Stigao sam do dela rečenice gde se pominje janpi. Tad mi je već bilo sve jasno.

5. Ja se izvinjavam, ali danas izvaditi koorčinu iz paće i metnuti je drugom zagrebačkom timu u čmooor!!!!

6. A javio se neko i pita tegija kad je izvlačenje za evrokup, o ovaj debil mrtav ozbiljan odgovara, nece biti evrokupa sledece sezone.

"Nece biti evrokupa sledece sezone".

7. pederuvucicu, imas li ti dokaze da drzava upumpava silne milione u crvenuzvezvdufmpdivutelekom? Ili samo jedes govna ko i vecina navijaca partizana koji ne znaju sta ce od muke?
    Edit:http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200810/5626/medium_pavkecpikolo.png

8. Ne, eto, Čović iz svog džepa, on to iz ljubavi.

9. Danas ce biti: one huge gipsy dick destroys two croatian sluts

De je pazlija da opise radnju do tancina

10. Pseto88, baviš li se ti kojim slučajem košarkom? Ili si se bavio u detinjstvu?

Pošto vidim da si konstantno na svim košarkaškim temama.

11. pederuvucicu, imas li ti dokaze da drzava upumpava silne milione u crvenuzvezvdufmpdivutelekom?

Ili si mnogo naivan ili se pravis blesav. Sta ti mislis, da vlada Srbije na sednicama donosi ovakve odluke? Ne ide to tako prijatelju... Evo ti jedan primer: Covek vlasnik uslovno male firme iz Beograda je zeleo da pomogne Partizanu odredjenom nepovratnom donacijom od par desetina hiljada evra. Sutra ujutru je dobio "prijateljski" poziv coveka koji nije clan sns-a, ali i budala zna da im je blizak, rekao mu je - "Mozda bi zarad ravnoteze trebali razmisliti da neka sredstva donirate i Zvezdi". Covek je shvatio poruku, rekao terajte se u picku materinu i jedni i drugi. "Promucurni" vladari su prosto shvatili da nikad titule FMP nece uzeti ukoliko se ne spusti Partizan, to su upravo uradili poslednje dve godine. Suptilnim porukama, slanjima "redovnih" inspekcija upotencijalne donatore Partizana i slicno...

Dok je nazovi grobarska demokratska vlast Zvezdi obezbedila najveci sponzorski ugovor svih vremena na Balkanu od Gasproma, a u kosarci ste dobijali po recima Vucica "nesto manje" od Partizana - nazadnjacka ide na unistenje Partizana. Samo "gospodo, malo ste se zajebali". Jeste stoka i govna, ali mozga tu fali, inteligencija je na drugoj strani.

Ili samo jedes govna ko i vecina navijaca partizana koji ne znaju sta ce od muke?

Jeste, mucno mi je. Veoma sam se lose osecao zbog neuspeha Partizana. Bas mi je bilo tesko. I sada imam razumevanje za nesrecnu cigansku populaciju, koja i pored 13- godisnjeg silovanja mora da navija za FMP. Mogu misliti sta je vama u glavi. I razumem konacno zasto bi neko zamenio propast Srbije zarad uspeha "svog" kluba, koji uzgred i nije Zvezda. Velike su to frustracije.

12. Pseto88, baviš li se ti kojim slučajem košarkom? Ili si se bavio u detinjstvu?

Pošto vidim da si konstantno na svim košarkaškim temama.

bavio sam se sada samo rekreativno

Veliki talenat sam bio ali prokleto koleno...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.