КК Црвена звезда

1. александаркг
    шоми, згазићу те к'о јагоду

zar on nije bio izboden? lololo

2. Slepi matori, opšte je poznato da novinari SOS-a lažu, sem Tegija, al on nije samo novinar, on je i mag u malom.

3. Nego čisto iz radoznolosti da pitam šta ste vi pretili kad ste pušili 6,7 godina u fubalu i 10+ godina u košarci lololo

4. Tegi - jedini novinar sa odvezanim pertlama, spreman u svakom trenutku da se nekom uvuče u bulju.

5. Gonzo, ono jest... za razliku od Ljiljane Smajlovic i Dragana Vucicevica koji su olicenje slobodarske, demokratske i nezavisne misli. Covek bar ide uz kurac vladajucem establismentu. Ako je to uvlacenje, sta rade ovo gore dvoje navedenih?
    Jebeni zurnal. politika i informer imaju doslovno 95 % narucenih tekstova. Pa ti bar znas u tvom informeru kako se radi.

6. Pederu pokušao bih da ti objasnim, ali su jednostavno suviše glup da bi shvatio. Mislim, nisi ti kriv nego se priroda poigrala.

7. Objasnio bi ti da imas objasnjenje.

8. Objasnio bi ti da imas objasnjenje.

Naravno, da imam objašnjenje dovoljno prosto da ga ti shvatiš.

9. Pederu koji je rezultat sinoć bio?

10. Dobro Rasni, jel moras da zaseres sve zasta se uhvatis?

Da cujem gonzo, ima valjda u informeru pauza za rucak...

11. Za tebe se nisam uhvatio al sam te usro eheheheh

12. RASNA SISO PROMENI AVATARRRRRRRR

13. Čekam da mi pako pošalje.
    A i još nije gotovo, vrlo verovatno da će vam uzeti titulu zbog nameštanja.

14. aham, zbog namestanja tvog dupeta da ga lakse primis lololo

sto pre krenes pre ce da se zavrsi rasni, ne odlazi

15. Vučiću pederu nastavi sam da se grudvaš, veoma si zabavan. I obavezno nam javi ko je pobedio u tom grudvanju, pobednik će sigurno dobiti bonu od čike.

EDIT: I jedna ispravka, čisto da ne barataš pogrešnim informacijama mada specijalcu kao što si ti to i nema neki značaj - nisam u Informeru, prešao sam u Kurir pošto bolje plaćaju.

16. Следеће сезоне идемо у топ 10

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.