КК Црвена звезда

1. ''Послао! Хвала!'' - јахахах

2. Srecan rodjendan picke ciganske!

Danas smo saznali vaznu stvar. Zvezda se odledjava na +42

3. E Gonzo , ponovi mi molim te onaj detalj oko ulaska cokija u upravljacka tela ABA lige, posto se bas slucajno desilo da se odledjavaju i godinu dana ranije i da se odjednom tim koji nije igrao takmicenje moze kvalifikovati za isto.

4. :cekaju uputstva na RSB forumu da bi poceli sa masovnim koriscenjem novih/starih floskula:

Osecam da su u uzi izbor usli

DULO BOLESNIK
    I VAS JE GURALA VLAST
    PA STA AKO JE COVIC GAZDA

5. Sad kad ste opet cigani, a ne panteri, i kad imate titulu pa vas bole kurac sto je FMP osvojio, mozete da se bacite na najnoviji spin

Dugovi su VRACENI a ne OTPISANI.

6. Osnovani ste u Zagrebu!

7. TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Konacno pravi derbi. Jebeni mutant odlazi u istoriju.

8. Znači ostali ste bez jedinog argumenta za prozivanje, a Dule se nije izlečio...

9. Čim uđem na temu i vidim kako Gayimudo peni, ja znam da se nešto lipo desilo.

HVALA GAZDA ČOVIĆU, DABOGDA ŽIVIO I VODIO KLUB JOŠ STO GODINA

10. Crvena Zvezda Mali Kalemegdan 2

11. slepi promeni ono izaberi fmp lolo
    EDIT Osim ako ne planiraš da nastaviš da navijaš za fmp lol

12. Kako se jadno osećaju navijači kk Paće u ovim trenucima.

13. Što bi se jadno osećali nedostajala nam je stara kurva
    ZVEZDA <3

14. Paćo propada paćo gasi se

15. E Gonzo , ponovi mi molim te onaj detalj oko ulaska cokija u upravljacka tela ABA lige, posto se bas slucajno desilo da se odledjavaju i godinu dana ranije i da se odjednom tim koji nije igrao takmicenje moze kvalifikovati za isto.

Ovo su nepovezane stvari. Nemaju veze jedna sa drugom.

16. Oće sad da bude fuzija i da ovi igrači potpišu ugovor sa Zvezdom?

17. U koliko sati je zreb sutra i ima li prenosa ?

18. Sport klub 1 u 13h.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.