Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ништа, сутра убацито Настића да скрља Рендолфа, Симона ставити да чува Дилејнија да га збуни махањем рукица и то је то. Друго мјесто је загарантовано.
Jasmo u zadnjih 3 godine ikada izgubili od Laborala?
Mlato mozda je cobra i nju jebo pa je poslao kuci peske. A mozda nije hteo da je jebe. Ne veruj svemu sto cujes jbg. Cobra dingospo pravi onaj "dobar dan komsinice" lik ali zato po potrebi i "sta je bilo majmune" lik. O jebanju da ne trosimo reci, jebao je vise od svih ostalih iz ekipe svojevremeno.
Лаборал победио (по мени очекивано, прејебену кошарку играју) Барселону и тренутно имају добре шансе да у топ8 уђу као други. Следећи меч опет играју кући овог пута против Реала али верујем да ће и њих да почисте и тако се прикључити армејцима у топ8. Оно што хоћу да кажем јесте да ако ми сутра изгубимо (колко год били наложени реално је сутра да нас ошуре за пола сата и после Ребић да игра 4/4) то и не буде тако лоше јер онда можемо да направимо неку калкулацију да се укрстимо са баскијцима
Исто тако ми са поразом сутра врло вероватно можемо себе да бацимо на 4. место ако до краја пао добије све
A jebeno je nama to kalkulisanje kapiram da bi se sjebali jako. Svakako bih voleo drugo mesto bez obzira koji bude laboral.
Laboral i da izgubi od reala mislim da ce biti treci jer imaju bolji skor od barse... A i koliko je pametno namestati se na tim koji jebe barsu? Da mi jebemo rusa gubavog pa cemo lako posle...
А јебига ако већ могу да бирам противника нек буде кућа, бар да одем у бг да погледам готивну екипу и да бар могу да гајим неку наду за пролазак. Ако ништа друго кад би ми неко реко Звезда неће на Ф4 бирај ко да иде уместо ње на кеца би реко лаборал јер су стварно феноменални и уз Звезду ове године дефинитивно највеће изненађење. Ја се само надам да сутра Пао може да изгуби у турској јер онда би наш потенцијални пораз био колко толко благ због лакшег распореда (они би играли са ефесом последње коло можда за пролаз) а ми би имали кући дарушафаку и после цедевиту на страни где се очекују 2 победе.
Свакако да сутрашњом победом ми обезбеђујемо топ8 1000% и још себе доводимо у позицију да можемо да калкулишемо и бирамо ривала али опет је победа у русији у домену нереалности (дај боже да грешим ал реално предуг пут са једног на други крај континента веома исрпљујуће)
Domen nerealnosti je nas fax
Da citiram jednog košarkaškog maga: "Realnost nije briga na koju se mi obaziremo" ;)
Ne znam za kalkulacije, samo znam da mi volimo osvojiti najelitnije takmičenje neposredno pred mijenjanje formata istog.
Takođe u toj sezoni volimo popuštiti u domaćem kupu, a i jebati Bajern u Bajernu
Koja je kvota na nas da osvajamo EL, ima li toga u ponudi uopšte?
u maxbetu 70
Jbt al nas potceniše... Ićću sutra da uplatim koji dinar, tnx brt
Pala je sad na 68. Tresu im se gaće hahahaha
Zamisli osvojimo EL. Uh pa doček na Marakani 140 000 ljudi. Štimac vodi navijanje, a Radonja pali baklje.
https://www.youtube.com/watch?v=Dn6lRaU2nko
Haha, ovo sam zaboravio, bravo.
Jebacemo rusa gubavog
Нека се жеља и глад за победом издигну изнад умора и исцрпљености
Cekaj jesi ti neki marko ne kapiram?
Ај па помози боже џД. Криво ми сад што се раније нисам сетио да уопште постоји ова игра, била је још већа квота сиг