КК Црвена звезда

1. pogledao sam bila si aktivna pre 2 minuta kad sam ja video ban, ok, možda sam ja video da sam banovan baš u tom minutu između tvoje aktivnosti i skriptinog bana. ali nije da nisam imao osnovanu sumnju znajući tvoj nepovoljni stav prema mojoj revolucioanrnoj agitaciji i stvaralaštvu. Onda sam se i raspitao jel postoji skripta i dobio izgleda pogrešnu informaciju od jednog poznatog člana sajta koga sada ne bi imenovao ovde. Onda sam video i post bohora kozmo odbanuj gvozdena i mislio da je to to, znajući tvoje bliske veze sa bohorom, nema skripte, ti si, bohoru je jasno.
    Ok, nesporazum poz.

2. some, svako malo me pominješ po forumu i ja te ne banujem, smrad si al umeš da budeš kreativan. sad si valjda jeo govna na nekoj navijačkoj temi na koju me zabole da ulazim, oči povadili na tim temama dabogda, i ti se utripuješ da sam te ja banovala. pa ti si stvarno retard.

3. Micko blentavi degenerik

4. kosmopolito ti si kriva majmunko, zbog tebe smo izgubili

5. šta dolaziš ovde baksuze

6. Uh jebem ti sve nebeske sile.

7. ништа од топ 8

8. Kosmopolita ovo ću ti sada reći samo jednom, jer ostavljam mogućnost da si možda ok lik zapravo.
    Apsolutno sve ikada što sam te pominjao i razvlačio po forumu kao i druge moderatore ikada, tipa kurajbera ili agilnog, sve je uvek zato što osećam da se kompleksirate i drkate na ljudima i izigravate neki kurac. AKo sam pogrešio žao mi je i volio bih da mi oprostiš u srcu ako je tako mada iskreno ne mislim da je tako. ALi eto, to da znaš.
    poz

9. cigani kako čmoor

10. nećeš jebati gvozdene

11. Jebem ti dan, ošurili su nas.

12. Ma vi pojma nemate.

13. iz dva u dva 8 kvota u betlive
    oh

14. nema teorije da izvisite za top8 bač al isto tako nema teorija da prođete cska

15. Sad moramo dobiti Cedevitu.
    O jebem ti mater.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.