турци су наместили лигу прошле сезоне да каршијака уђе у евролигу, тако да није нимало искључено да ће и ови пустити. само што су у својој лиги имали и своје судије, па су могли да избаце и оне који неће да пусте. ко зна шта ће бити ту.
Pa da, nije ni gledao utakmicu ovaj Rasni, no sve po statistici gleda hahahah
niste mogli bazen da pogodite, ah ne, vi ste namjerno mašili
inače sve pogađate, pa ste ovo mašili i pustili nas
hahah o jebem ti zemlju, opet se iznervirah
црнокоса сад игра неку лигу западне србије која је ранг испод прве бе, пропали финансијски после оне суперлиге тако да би партизан могао играти са њима ако се пресели у бајину башту
турци су наместили лигу прошле сезоне да каршијака уђе у евролигу, тако да није нимало искључено да ће и ови пустити. само што су у својој лиги имали и своје судије, па су могли да избаце и оне који неће да пусте. ко зна шта ће бити ту.
Misliš da nismo pustili Partizan?
Pa videlo se da je igrače boleo kurac, nadji statistiku sa te utakmice, šut je bio katastrofalan.
Pustili smo vas.
http://vignette2.wikia.nocookie.net/satireknight/images/5/5e/Nooo.gif/revision/latest?cb=20141107070850
Juče
Igrače boleo kurac
našao sam statistiku utakmice
šut za 2 50%
šut za 3 30%
slobodna 11/23
šut je bio katastrofalan
jednačina je jasna pustili smo ih sinoć
Uvek su poturice bile gore od turaka, zato smo ih i pustili, da bi predupredili nameštanje efesa večeras!
Sad su oni zbunjeni i izgubiće, garant.
Mislim, navijači su nam "delije", slučajnost?
Ne bih rekao.
Ja ipak mislim da ih niste pustili nego vam je furkan uterao strah u kosti
Dule, čovek je dabl-dabl mašina po rečima Dende i kako da nam onda Furkan ne utera strah u kosti lolo
Pa da, nije ni gledao utakmicu ovaj Rasni, no sve po statistici gleda hahahah
niste mogli bazen da pogodite, ah ne, vi ste namjerno mašili
inače sve pogađate, pa ste ovo mašili i pustili nas
hahah o jebem ti zemlju, opet se iznervirah
još sam maksimalno korektan, najobjektivniji navijač Partizana ikad sig
ovo što kapun kaže i za sinoć ste isto tako statistički pustili braću turke
hahahah
Da niste namestili kraj sezone dog8dine bi sa Crnokosom igrali.
ha ha ha
Znate li koliko je Ražnjatović dobio novca od države za odustajanje od Evrope?
150 miliona eura
Nemaš pojma Makaronac, samo lupetaš. Dobio je 300 miliona, ali na rate u narednih 10 godina.
I plus večeru u interkontinentalu i jedan kupon za gratis noćenje. Pa dokle bre ovako?
црнокоса сад игра неку лигу западне србије која је ранг испод прве бе, пропали финансијски после оне суперлиге тако да би партизан могао играти са њима ако се пресели у бајину башту
Partizan u mitrovici mega u beogradu sledece godine sig
SLEDECE SEZONE TJ
He he
Napisao si sledeća sezona