КК Црвена звезда

1. Meni je drago što smo dobili CSKA. Biće lijepo gledati, igraće resterećeno, spektakl kod nas i ćao do iduće sezone. Ja zadovoljan.

2. http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg
    Ма немају шта да изгубе, могу само да добију

3. Legenda gostovao jutros kod Jovane. #Naš je Čovke jebo Jovanu

4. A večeras će ona kod juniora. XD

5. dobiće nas tamo 30 prvu i 25 drugu, ovde 10-ak i to je to. pošto se prva tekma igra već u uto, to bi moglo da znači i da je fener poduvao kurac pošto su bez veselog. mada je i real užasan u odbrani uglavnom

6. Ma neće nas nakantati, nismo ni mi javorova gužva.

7. Dobiće fener lagano očajan je real ove sezone
    I mislim da vas neće baš svipovati da će dobijete treću na neku napaljenost

8. Pozdrav za Dušana. o/

9. Далеко од тога да је реал очајан, упристојили су се, подижу форму, а фенер без веселог, са ровитим антићем, ту без 5 утакмица неће да прође, чак мислим да су шансе 50:50, да фенер није фаворит уопште.

10. Bez veselog na 4, to je jedina poziija na kojoj Real može reći da je jači. Ali to nije dovoljno, popišaće ih Fener svakako.

11. ma real ima mnogo dublji tim, njima ko god da se povredi uvek imaju na klupi dovljno kvalitetnog i iskusnog igrača da ga zameni. ko god da ne igra - ljulj, ćaćo, ajon, rudi, rejes... ovo je isti tim koji je osvojio titulu prošle god. feneru nema ko da zameni veselog, on je jedini pravi rebounder. ne bi imao ni ko da zameni bogdana, ni judoa, ni điđija... real igra realno očajno ove sezone s obzirom da opet imaju najjači tim, ali opet gde da i otpisuješ, pogotovo kad je najbitniji fenerov igrač povređen

12. A kakav je ovo pederski stav jebaće nas 30 razlike?
    Prvi ih dobijamo sigurno. A u BGu su vrlo male šanse da izgubimo.