КК Црвена звезда

1. :D

I dalje ne mogu da se nerviram, gledam laganeze, još ne mogu da dokažem sebi da možemo da im pripretimo.

2. ОВО САМ НАПРАВИО ЈОШ НА ПОЧЕТКУ СЕЗОНЕ ЈЕР САМ ВЕРОВАО У ЊЕГА!

3. Somi blokira me Jevrej :D

4. Ako bi sad uspeli da ih roknemo, pišaćemo im po lobanji u BGu.

5. расни ти се баш доста разумеш у кошарку

6. Kako nezvanicno saznajemo, Terzic je juce obisao Teodosica u Moskvi, kako bi mi postavii pitanje: "Alo bre sta si se rastrcao?"

Epilog cete videti, tek je proslo prvo poluvreme.

7. расни ти се баш доста разумеш у кошарку

Ja možda ne razumem košarku, ali mislim da si pička jer nećeš da ispuniš opkladu.

8. Što spemuješ Rasni?

9. хаха јебала те опклада, да си изгубио дошо би са дуплог или би плакао да те одбанују

10. Rasni plakao kazanu da ga odbanuje za šta Tilmo i Nebitna gule trajni
    Šta ti sa njim pričaš

11. E sad se već nerviram

12. Izmedju Nikite Kurbanova i Sergeja Bilova mrtva trka koima vecu pedofilicarsku facu zeljnu nabadanja maljem.

13. gde je teodosic celo drugo poluvreme?

14. Majku mu jebem, ovo će kako trenutno izgleda u neizvesnu završnicu da uđe, a onda Simon rešava trojkom.

15. gde je teodosic celo drugo poluvreme?

Prati Dionisijeve postove Auditore

Kako nezvanicno saznajemo, Terzic je juce obisao Teodosica u Moskvi, kako bi mi postavii pitanje: "Alo bre sta si se rastrcao?"

Epilog cete videti, tek je proslo prvo poluvreme.

16. Dobro mi nije ako pobedimo istući ću ćaleta

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.