U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
hahahahaha
Ради ли ко пренос утакмице?
Arena
да јебем мајку овом што маше шаховницом заузео је пола кадра
Vodimo :D
A jel, kad vodimo smo Zvezda, a kad gubimo onda smo FMP? :D
Uh sad sam se zbunio :(
Hoće li FMP odustati od ABA lige, ukoliko prođe u finale?
Kapiram da nema razloga za tako necim osim ako se ne dogovorimo sa miskom zagorac zvezdi aba liga megi
A i moze da izbori aba ligu u duelu za trece mesto protiv mege ako ne prodje u finale
Ja ipak mislim da će Partizan i Mega u ABA ligu, bez obzira na rezultat. Ne mogu vjerovati u scenario u kome Partizan igra derbije sa Konstantinom.
Niti bih volio to, realno.
#nismoisti#
Ja bih bas voleo sa fmp prodje u finale i igra abu a mega odere pacu za trece mesto i odu i oni u abu pa temu kk paca preimenujemo u hortikultura jer 70 posto grobara pocne (opet) da navija za kk crvena zvezda beograd fmp diva gasprom vucic covic cigani smrde drzava arapi novak djokovic
Filip Čović dao 16 poena
Nemoj biti taki čojek...
Jel bilo drmusanja koševa?
Čuo sam da je crnjac namjerno udario glavom Čovića, da ga onesposobi. Čim se sve služe...
Čudo jedno.
Ma straasno sta se desava
#dzivdzan
Rasni šta se ovo događa? Jesmo to imali trening pa se slučajno desilo da čekamo iza ćoška paćine navijače ili šta?
http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/letele-baklje-pucalo-staklo-opsta-tuca-navijaca-partizana-i-zvezde-foto/eyhlce9
AUUU ŠTA ODIGRA LEGENDA OP OP
http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/letele-baklje-pucalo-staklo-opsta-tuca-navijaca-partizana-i-zvezde-foto/eyhlce9
To je frakcija navijača koji su takođe obožavaoci koštunice nisu čuli da niste više fmp