КК Црвена звезда

1. помешао си га са павелићем геније

2. Ipak ne, u pravu sam.

3. Па ако рачунаш 200 000 које је побегло током Олује и још неколико стотина хиљада који су избегли од 1990. године кад је Туђман повампирио устав НДХ, плус десетине хиљада побијених од '91. до '95., можда није у питању 700 000, али око 500 000 јесте.

4. 700 k lepi, validan podatak, skoro pročitao negde.
    A ti debeli kad nešto ne znaš iskuliraj ok?

5. Mada šta je to, ni milion jbg, trener naš bivši je ipak platio spomenik. I otac mu je Hrvat. Jebeno je to

6. Терајте се у три лепе бре више, јебо вас Туђман у уста. Какви смарачи јеботе.

7. којих бре 700 иљада јеси пуко

200 иљада избјегло, можда још педесетак изгинуло у том рату

700 иљада је по неким подацима убијено у јасеновцу па сам зато помислио да си помешо са павелићем

8. Bače u pravu su ljudi, u hrvatskoj je živelo preko 650000 Srba, sad ih ima par desetaka hiljada

9. Obrati pažnju na datum članka slepi.Ko je ono beše osvojio titulu u toj sezoni ne mogu da se setim hehehe

10. Samo da kažem da gledam tekmu na svom skupocenom telefonu zahvaljujući Jebaču, pozz

11. Ne njemu kao da mi je on kupio tel nego aplikaciju podelio

12. Jović igra ko ja brate

13. реко сам вам да се не ложите

14. Podela aplikacije te ne čuva od batina

15. исти курац ко сваке године

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.