КК Црвена звезда

1. Opusteno, sad cu biti miran neko vreme, dok se ne oporavi.

Kako ide ukrstanje za top16?

2. Onda čoveče tako i napiši, a ne da ga napljuješ tipa "nek je iskidao ligamente svejedno je bogalj". To je nisko čoveče, onako grobarski.

3. А баш су неки овде тешки говнари. Није ни чудо што нисмо узели титулу двеста година кад имамо ретардиране навијаче који би мењали играче после сваке лоше утакмице.

Надам се да ће Јовић да се опорави. Човек је Билапс за Ребића. И одрађује солидно посао. Није играчина али јбг, нисмо ми Барса. Мора неко и да физикалише у тиму.

Иначе, момци су јебали квалитетно вечерас, свака част.

4. Pa nema ukrstanja brate, grupe se prave.

5. Odlicna utakmica inace, uzivao sam. Kolektivno odlicno, iskocio kapiten zverina jebac mame Luka.

6. Da, bas je to razlog sto nismo uzeli titulu, a ne zato sto su nam FIlip Covic i Vuk Radivojevic bili plejmejkeri, recimo.

EDIT:

Pa nema ukrstanja brate, grupe se prave.

A jbg, nikad nisam igrao top 16 pa numem. :D

EDIT 2:

Znaci sta, izvlacenje opet? Ali kako se rangira?

7. Samo ds dodam: mislim da smo na ovom nivou bili i protiv olimpijakosa ali su oni ipak previse dobri jbg. Jedini "kiks" za sada je neptunas ako je i to uopste kiks.

8. zar treba tražiti mane tima nakon 'vakve pobjede
    :?

9. Aj dobro je, najbolje da čitam prepucavanje.
    Bvdlga, pros'o si se i dosta je više, nije bitno. UPAMET IDUĆI PUT!!!!11

10. Прошле године Шилб, претпрошле Браун. Не кажем да би освојили и да су остали.

Причам о томе да се стално траже неке мане у тиму. Треба пустити момке да играју колико могу... а на крају сезоне да се своде рачуни. Не могу сви да буду стално у врхунској форми, а и ко зна ко ће када да проради и колико да напредује у току године.

И нисам мислио на овај твој пост за Јовића већ иначе.

11. И нисам мислио на овај твој пост за Јовића већ иначе.

Aj ne lazi, os se nadjemo na Trosarini?

Elem, da dodam da treba svoj kurac da pojedem jer je Neptunas dobio jos nekog sem nas.

12. Jebali snažno, ali baš. Vrhunska je ekipa stvarno. Dobijamo Neptunas i ove kući, možda otkinemo i Valensiju u gostima. Kako god - idemo u iduću grupu. Nisam siguran, ali mislim da se ukrštamo sa grupom C, a tamo su jebiga Barsa, Pao, Fener i vjerovatno Armani. Bar će imati šta da se gleda. Uzdravlju!

I da, blagoja, smradina si što likuješ zbog Jovićeve povrede. Kao, sad bar neću da se nerviram. Razguli s tom pričom.

13. E da, ladno sam se usrao da ćemo ovu izgubiti i imati skor kao Neptunas. Ranio bih se.

14. Ma ako prodjemo(zbog baksuza ako) u top 16 idem u arenu da gledam vrh tekme sa uzivanjem i bez bilo kakvog pritiska pobede.

Prosle godine ucestvovali, ove godine izborimo top16 pa cemo sledece da vidimo za taj top 8 dal se moze lolo

15. Ma ako prodjemo

pa zar se ne prolazi sa 2, eventualno 3 pobede? :)

16. Kurac, lupio sam za ukrštanje. Gotivno se sklapaju grupe E i F. Evo, ima dole šema.
    http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0_2014/15.

17. pa zar se ne prolazi sa 2, eventualno 3 pobede? :)

Kao sto znamo ni 4 nije garant :)

18. Vrh, nece vratiti rakocevica, bojana popovica, radivojevica, covica, jeretina...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.