КК Црвена звезда

1. Ja mislio neke stjuardese ovo ono...jbg.

2. Kreteni, umesto da je Vucic urgirao da nam Etihad da jedan avioncic da odletimo pravo ispred Arene njihove...ccc

3. Je l' kapirate koliko dobrog igrača imamo na 2 meseca gratis?
    Naš je Jaka opak "madafaka"...
    Joviću želim brz oporavak, treba nam ta mlados'.
    Igramo sa dosta oscilacija, ali uglavnom pobeđujemo što je najvažnije. Što reče kolega Glavni, obezbedimo li igranje u EL i naredne godine ja (pre)zadovoljan!
    Još ima dosta neiskorišćenog potencijala u ovoj ekipi (eto recimo trenutno je Cirbes digao formu), pre svih u Dangubi i Đenki, mada ni Kalina nije na 100%, kao uostalom ni Jović.

4. Đole B. je rekao da EL želi samo stabilne timove, sa minimalnim budžetom od x miliona evra godišnje, tako da Partizan, koji ima budžet 2 kese negro bombona, neće moći da igra EL svakako. Ili? Khm, vreme će pokazati.

5. Kod njih zato svi igraju gratis, a kod nas samo Jaka kad popije...
    Šalu na stranu, perspektiva EL je bez klubova iz bivše SFRJ...sve na to ukazuje. Plašim se da sledeća, može biti oproštajna evroligaška sezona za timove iz ABA lige.
    Bertomeu pravi ligu samo za bogate. 2015/2016 je najavljena kao prelazna ka novom formatu.

6. Privatno je to ipak, dok ova naša liga recimo nije. Mislim na Aba sidro doo :)

Igraće se EL, ali dosta teže, kroz koju godinu onog +1 neće imati Aba, a znamo šanse bilo kog tima u kvalifikacijama pored mašinerija iz pre svega Rusije, Turske, koji pumpaju para i para.

http://www.zurnal.rs/public/uploads/article/djordi-bartomeu.jpg
    https://www.youtube.com/watch?v=ewPERq-m9to

7. Dionysio
    Đole B. je rekao da EL želi samo stabilne timove, sa minimalnim budžetom od x miliona evra godišnje, tako da Partizan, koji ima budžet 2 kese negro bombona, neće moći da igra EL svakako. Ili? Khm, vreme će pokazati.

kad god krenem da napisem neki kao odgovor na vase poimanje basketa setim se da ste vi fmp, i ono, koje jebeno poimanje bilo cega oko sebe moze da ima lik kome ugase klub pa ga predje da navija za fmp.

koliko sam ja razumeo kada se ovaj period od 4 godine zavrsi fmp u ostaje sve, igraci, trofeji, novac, plus 4.5 miliona eura koje idu direktno covicu samo ne znam iz koje kase tacno, zvezdine, drzavne?

ja bih ipak 2 kese bombona

8. Koliko znam ukida se ono rangiranje po B licencama. Ali ABA ligi će ostati 2 mesta u EL i od te sezone 15/16. Ako sam dobro ukapirao neke ozbiljnije ljude. I planira se uvođenje finansijskog fer pleja kao u fudbalu, ali nekako mi se čini da to ne može baš da zaživi u košarci gde je broj plaćenih transfera minimalan

9. Ipak si ti razumeo kako se tebi svidelo. Hoćeš još jednu?
    http://www.balkanstore.de/out/pictures/media/pionir_negro_odzacar_grla_z1_fl.jpg
    Ili ostavi Muriću kao trinaestu platu.

Edit: A možeš i kad budeš nekom klincu skidao dres, ti mu otmi i bombonu. :)

10. pravo da ti kazem to me najvise muci. za 2 godine nece se imati sta skinuti. ode kk, i fk ce uskoro. u vaterpolu vam se gasi i drugi klub a kapice i onako niko ne nosi.

zna se ovde ko kome dzara grlo vec 13 godina :)

11. E kako ćemo da karamo svinju. Uh kakav će to gengbeng da bude. Prvi protiv zadnjeg na tabeli.

12. Gusti, ako je tako, raduju me te informacije...Čuo sam drugačija tumačenja.

13. Gusti dobro si čuo za B licence. A fer plej se neće sigurno odnositi samo na kupovinu igrača, ima i ono "najplaćeniji igrač", ima gomila stvari. Al kontam da neće više moći da se radi ispod tezge, što nekima ne odgovara A nisam znao da su nam garantovana 2 mesta.

14. Abi su garantovana dva mesta tako da smo sa te strane mirni.

Ovo za fer plej ne vazi samo za transfere vec i za prodate karte i tv prava, nesto je kenjao kako hoce da te iznose digne na visi nivo... U svakom slucaju finansijski fer plej vise odgovara sirotinsjkim klubovima u koje i mi spadamo pa ne vidim kako to moze biti lose po nas.

15. A B licence se valjda ukidaju jer ce 3 kluba iz evrokupa u el i jos neke lige da dobiju prohod, ne znam tacan br tih B licenci.

16. Ovo za fer plej ne vazi samo za transfere vec i za prodate karte i tv prava, nesto je kenjao kako hoce da te iznose digne na visi nivo... U svakom slucaju finansijski fer plej vise odgovara sirotinsjkim klubovima u koje i mi spadamo pa ne vidim kako to moze biti lose po nas.

Upravo to. I kao i što sad traže, tražiće poslovanje u plusu, transparentno bla bla.

Plan je da se napravi neke dve evropske lige. EL i eurocup. E sad, kako će to da izgleda, mislim da ni oni sami ne znaju. Za nas je najbitnije da i sledeće sezone igramo EL, da stvorimo neki kontinuitet, i da računaju na nas kao na ozbiljan klub.

Na rang listi(ili kako već) se borimo za 18. mesto trenutno, što je po meni odličan pokazatelj napretka.

17. Ne bih da mračim, ali stvarno smo se pokurčili pretjerano.

18. Pa jesmo, ko i uvek :)

Samo nek ovaj tim prodje u top16 i nek udje u finale aba-e, ostalo je manje bitno.

19. To, da se znaju prioriteti. Dobar je tim, a i bolje da se kurčimo nego da cmizdrimo ko neki

20. mrljo

Ne bih da mračim, ali stvarno smo se pokurčili pretjerano.

pa normalno da smo se pokurčili kad po aba ligi jebemo sve po redu, klasa iznad svi ko onomad USA na svjetskom prvenstvu, a u Evropi jebemo sve po redu po 20 razlike
    najjakiji smo

http://www.redstarbelgrade.info/rsb/feljton/6321-istina-o-kkcz-genijalnost-projekta-spasa-i-stalni-hod-po-ivici-ambisa.html

КК Црвена звезда је, у склопу мера реализације УППР, као давалац франшизе изнајмила своју франшизу на коришћења у периоду од пет година примаоцу франшизе, за шта од примаоца франшизе прима накнаду, којом се измирују обавезе даваоца франшизе према повериоцима, а истим је уговором предвиђено да свако повећање вредности франшизе у периоду коришћења (у виду трофеја, учествовања у такмичењима, тзв. "гудвил") припада давоцу франшизе.

Давалац франшизе није у стечају како то неки умеју да кажу. Усвајањем УППР стечај који је отворен у само једном кратком моменту истим решењем је и затворен. Давалац франшизе није чак ни у стању мировања, већ је активни правни субјект, који ће у складу са уговором о франшизингу, након истека истог, поново постати носилац бренда Црвене звезде, што за навијаче Звезде није уопште толико ни битно јер оно шта су они заволели и оно чему су они својим присуством, ангажовањем и љубављу дали толику вредност да су је издигли на питање живота и смрти, и даље егзистира.

prejak tekst, sve objašnjeno, uglavnom Zvezda jebe Evropu.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.