КК Црвена звезда

1. fala hromozom
    http://i.imgur.com/Zc2rLRp.png
    Koja je žuta koja zelena tribina?

2. Гледа ли ко Барсу и Реал управо? Ако Реал буде играо овако против нас, контам да бисмо их могли добити, онако, лагано.

3. Ja sam gledao prvo poluvrijeme, i malo sam se sjeb'o kad sam vidio kako se igra, na prvu mi se čini da su za klasu iznad u odnosu na nas. Al' vidjećemo ih protiv Radonjine odbrane, nikad se ne zna.

Hezonja opasan igrač, kakve fizikalije ima čoek.

4. Ja video prvu četvrtinu samo, one bolesne trojke reala i barselonin napad kroz reket i ona kucanja reko' ok pozz nema smisla očekivati bilo šta.

5. Друго полувријеме је Реал танко одиграо. Убила их је Барса у рекету, контам да бисмо и ми нешто слично могли покушати. Боби може Борусиса појести под обручем. Добра одбрана + поени из рекета + пуна арена, могло би да се ишчупа побједа. Реал сад игра са Уникахом прекосутра, па онда долазе код нас. Ваљда и умор одради мало у нашу корист.

6. Хезоња звијер.

7. Nadam se da ćemo da ih jebemo u neizvesnoj završnici i da će Radonja konačno da guli kožicu sa piše što se tiče neizvesnih završnica.

8. To sa Radonjom i nezvjesnim završnicama je urbana legenda i proseravanje klasično.

9. Koliko su karta za ona stajaća mesta u nivou 200?

10. Kakav stajaća mesta? O.o

11. Bio oko pola 12, kaže žena da nema više karata uopšte, bijela loža pukla za 15-20 minuta, srećom se snađoh nekako.

12. Koliko su karta za ona stajaća mesta u nivou 200?

Nije ti to Marakana 70-tih, decxko.

13. Ovo ti je za Evrokup

14. ROFL

E ajde idemo gledamo Dejvis kup zajedno u stojimo u kopu

15. brate našao sam na sajtu kkcrvenazvezda lol meni svejedno zašta je oću u taj sektor lol

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.