Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Само да њему и Радивојевићу видим леђа, славићу као да смо узели титулу.
Ko god prođe iz drugog polufinala biće favorit u finalu.Ne kažem to jer navijam za partizan nego jednostavno ne zna se ko izgleda tužnije na terenu.Rakoč pogubljen totalno nema ga na terenu.Braun ja veću mazgu od njega još nisam gledao usporen je ko milijaš.Branko vas izvadio al ako radnički nekim čudom opet uđe u seriju ne znam ko će vas izvaditi
Колико сам раније хвалио овог Цветковића, а он сад из меча у меч све више уплашен. Плејмејкер си, остављају те самог на тројци, ШУТНИ ЈЕБОТЕ!
Сисица.
Dobićemo ova gomna, ali ako ovako igramo u finalu Igokea ima da nas nadrvi.
Ко ти каже да ће Игокеа бити у финалу?
Pa kad igraju dve Igokee logično je da jedna od njih prodje.
Морају да поправе шут у другом полувремену, пошто ће Раднички изгледа да настави да се набија у рекет и дозвољава шутеве са дистанце.
Ma kakva Igokea,to namešteno
Nego ne znam šta će ovi naši u drugom poluvremenu, mora šut češće malo da ulazi
Е онда добро. :Д
Nego da vas pitam jel samo meni ovaj logo liči na kurčinu kad ga pokažu na sekundu lolo
Мораће Ракоч да се разигра, ако не да минимум 15 поена биће тешко. А и могла би лопта под кош, ови се напунили личним грешкама.
Опет Ракочевић изгуби лопту и одмах нам се приближе. Не знам који му је курац у последње време игра очајно.
нИЈЕ ОВО ЛОШ ПОТЕЗ рАДОЊИЋА, КАД НАС ВЕЋ ОВИ ПУШТАЈУ, ДА УБАЦИ НИЖУ ШУТЕРКСУ ПОСТАВУ БЕЗ ЦЕНТРА. аЛИ ЈЕБИГА КАД ШУТЕРСКА ПОСТАВА ПРОМАШУЈЕ.
Зајебах се око капса, мрзи ме да пишем поново.
да трејдујемо ракочевића за ћапина, и имамо екипу за догодине.
Ladno mi juče capnuli net i sutra će mi upaliti. Ne mogu da gledam. Ni večeras Partizan. Aj javljajte malo musavi šta se događa, pomalo kraduckam neki net, pa mogu makar na Vukajliju da se okačim.
I Skota za Vajta
а курац, вајта неће да дају тако лако, много је луд, мута викао да за њега тражи милион, лолол
а и не верујем да би узели оваквог скота назад. ево им и нелсон и ракочевић заједно, и самарџиски може. самарџиски к'о нов, готово некоришћен, још у гаранцији!
носоња ћелави целу утакмицу очајан, сто посто ће да узме на крају да решава.
ако, нек' се провучемо овде па прекосутра нек' он одигра добро против игокеаеуеае.
едит: јес' џони, субота, ево преправио пре него што си дописао, видео да сам зајебао :)
misliš u subotu?
ne može, napuniće im se mnogo salary cap lololololo
RAŠKA U REPREZENTACIJU