Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Vi ste mnogo zajebani, kuresate se 1/4 finalom evrolige, a u fuzbalu kad vam neko spomene osvajače LŠ, kažete bilo sine otkad ikad...i te fore...
Daj bre ne snajperišite više po temi, samo sebe brukate.
Ja napisao sledeće:
Molim te bolje se vrni na svoju temu, ili na prozivačku, bolje tebi, bolje svima nama.
Bili smo i prvaci Evrope ;)
Јесте Скочко, свака част на томе, а сад отпишај са теме. :Д
Što?
Нако. :)
More Skočko beži sa teme i pusti ih da uživaju u najvećem uspehu u poslednjih 15 godina.
http://www.redstarbelgrade.info/kosarka-2/vesti-kos/3649-kosarkaske-evrokalkulacije.html
Значи, три од ових седам услова треба да се испуне да бисмо играли Евролигу. Не знам какво је стање у тим лигама, али ми изгледа реално.
Мислим да су Шпанија и Грчка 99,99% сигурне, а ако од преосталих 5 буде свих 5 изненађења... Морао би баш тежак малер да нас потера. Играмо Евролигу и једни и други, идемоооо!
Cigani, šta cenite, hoćete imati 0-10 ili 1-9 u Evroligi?
Lololo, ne seri nego svrati sutra na fudbal
Čemu pesimizam Jopet? Šanse su 50-50 sutra, realno.
Ko bude imao više raspoloženih igrača, pobediće. Jeste da je to fraza, ali nama jedino Katić konstantan. Ostali nemaju muda ni za šta. Kad bi Skot bio isti onaj iz Radničkog iz prošle sezone, laganica. Ali i on nema slobodu.Treba Lazića više terati na šut i 1 na 1. Životinja je lik.
Pun mi je kurac onih "defanzivnih igrača" koje smo opet mi smislili. Idi igraj fudbal ako hoćeš da budeš odbrambeni
Сутра ће Вук да се разгоропади. У инат свима ! Вуче мађијо !
Како чему? Јесмо ми гледали исту утакмицу јуче? Ајде људи не маштајте сад, и ви сте јуче чупали косу као ја и псовали им мајку неспособну и ви знате да играју као богаљи. Биће шта ће бити, ја се надам да ће нас коначно усрати да освојимо ту титулу.
Jes', a oni su razvalili kako su odigrali, u drugoj četvrtini su dali 6 poena, a mi smo i pored očajnog šuta strpali 79 na kraju, ne kažem, i to je posledica loše igre Radničkog, ali da ja pitam tebe što se tiče utakmice Igokea - Partizan jesmo li mi gledali istu utakmicu. Čisto sumnjam da šut za tri 5 od 25 možemo da ponovimo u 2 utakmice zaredom.
Ja mislim da ljudi nisu svjesni koliki je uspjeh što Srbija ima dva predstavnika u EL.
Трећепласирани из АБА лиге ће 99% обезбедити место у квалификацијама за Евролигу.
Са оног сајта што је Јебач поставио. Значи, ако Раднички буде трећи, можда имамо и три тима у ЕЛ.
Da samo što je igokea već treća lolo ne igra se za to mesto već to mesto pripada poraženom koji je u regularnom delu bio bolji
EDIT
Zato da je partizan izgubio izgubio bi svaku šansu za EL čak i za kvalifikacije
EDIT 2
Ma i to nas pustili si vido kakav su zicer dali đorđeviću :)
http://www.kkpartizan.rs/sr/uprava.php
Kad ljudi i pored zajedničke teme nastavljaju na našoj da smaraju. Izgleda da o vašem "timu" više znam ja kao laik grobarske košarke.
Pogledaj desni gornji ugao, i biće ti valjda jasnije. Ajd pa tako.