Ne valja kad ga pljujem, ne valja kad ga hvalim k'o juče i pre tekme napišem da će da prelomi sa dve trojke.
Neka igra on blago meni svaku kao juče, sedam minuta, i boli me piša šta god da uradi. Samo kad su miler i dangubić dobri, još kad se vrati mitrović - odlično.
ma seronja sad kao hvalio ga simon čovek juče povuko kad je samo cirbes davao poene i izašao zbpg ličnih. i to simon ubo onu njegovu bunarušu hahah kolko se krivim kad je tako baci
Na isti šalter da se javi i djebeli Čačanin
**Denver.
*Detroit
23 ovo mi gotivinije, gledaj kvinsija i nelsona
https://youtu.be/WeoZsAqKWhE
Bio je skaut Detroita, al su rekli "ovoga puta kao skaut Denvera". Što me dovodi do zaključka da je Denvera. Iako možda wiki kaže drugačije.
HOĆEŠ DA KAŽEŠ DA GONZO LAŽE?
Mada koga realno boli kurac, dok god DANGUBA OSTAJE!
Ne valja kad ga pljujem, ne valja kad ga hvalim k'o juče i pre tekme napišem da će da prelomi sa dve trojke.
Neka igra on blago meni svaku kao juče, sedam minuta, i boli me piša šta god da uradi. Samo kad su miler i dangubić dobri, još kad se vrati mitrović - odlično.
Neću dalje o simonu, koliko god da napinjete.
Pa kako sad? Zar ga nećeš pljuvati uvek sa svojim ortacima?
NEK RADI ŠTA HOĆE SA ORTACIMA, U SVOJA 4 ZIDA, TO JE NJINO PRAVO!!!1
Hahaha
pa znam da je bio nemam pojma otkud sad denver u priči
i čačanin djembeli isto sa coom, da srču po jedno jaje dok mu drkaju ajde ajde ima simon jaja za sve
juče si bio ironičan pišam ti u supu
Pisam ti zavrat hahaha
ma seronja sad kao hvalio ga simon čovek juče povuko kad je samo cirbes davao poene i izašao zbpg ličnih. i to simon ubo onu njegovu bunarušu hahah kolko se krivim kad je tako baci
Brate svaku baci tako hahaha
Gospodin. I plus 1
pa svaki put se krivim xd
šalim se ne krivim se skoro nikad(samo kad je rešeno već) nego mu ili jebem majku ili vičem simon kapiten hehe gowno sam xd
симон најгори играч звезде после ракочевића
https://media.giphy.com/media/3o6gaZeVVFMFOJkBdm/giphy.gif
пао добио ефес, ако и ми добијемо ефес у следећем колу, биће много зајебана ситуација, уз евентуални пораз локомотиве од 2. до 6. места ће бити клање.