КК Црвена звезда

1. неки брат што је радио пренос преко јутупа пуштао антиусташке песме на полувремену <3

2. Haha, i ja sam taj gledao.

3. A sto radonja nije zvao tajmaut celu tekmu haha

4. требало је да пусте црнца да игра у фармеркама

5. Joj jedva cekam da jebemo zalgirisa

6. требало је да пусте црнца да игра у фармеркама

hahah meni ovaj Tompson djeluje kao fin momak. Onaj domaćinski crnja... ne baš domaćin kao Đenka, koji je najveći domaćin van naših prostora, ali pristojan domaćin svakako.

EDIT: Mislim od ovih što su se u fudbalu/košarci vrtili kod nas... od svih stranaca, najveći domaćin je Erik Kantona

7. Видим на утакмице вам долазе бивши фудбалери, толико о изграђеном и препознатљивом кошаркашком кадру и традицији КК Телеком Дива.

8. http://i.imgur.com/NJPj91V.png

Zlatna kartica Radonjina, limited edition, japanska verzija.

Zabranjeno kopiranje i bilo kakvi oblici ilegalne distribucije!!

9. А и навијачи хаха, какав скуп пичкица, ајмо навијај да надујемо малени Задар 100 разлике.

10. Ма све је ово нормално.

11. није нормално, нормално је да звезда не може да буде ни на ф4 аба лиге, неће ово трајати довека и опет ћемо бити говно

12. http://i.imgur.com/0HodwlF.gifv

Evo holo verzija zlatnog Radonje. Vrijedi ~$900 na japanskom tržištu. Jedini primjerak u evropi

13. @autor marko: zvezda ce ovu godinu 99 posto zavrsiti bez poraza u domacim takmicenjima sto mene jako raduje a crvsto verujem da idemo u top 8 sa 50 posto pobeda u evroligi ;)

14. pazle koji kraci su difens i timvrk?

15. Ahahhaaj ubij me ako ovaj debeli govnar nije bio grobar pa ga neko u detjnjstvu prebio zbog toga pa je sada ,,Zvezdaš". A u sebi želi sve najgore Zvezdi.

16. pazle koji kraci su difens i timvrk?

Gore - Snaga
    Lijevo - Mađija
    Desno - Inteligencija
    Dolje lijevo - Hemija
    Dolje desno - Vještina (jer još ima da napreduje dok ne pregazi CSKA 50 razlike)

17. ок убијте расног

18. ahhaha pazle idi u kurac ja mislio to ono atak, difens, timvork...ko na pesu

19. Kao na vining elevnu! xD

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.