Ide Zvezda po Europi, nizu su pobijede u nizu, mi smo sigurno jedini klub na balkanu koji nema krizu !!
Tukli smo Real, Moskva je pala, Izrael se predao, Fener je propao, Baskonia tone, Panatenaikos dolazi al ce nesretan iz Beograda da odlazi !!
Crvena armija vjerni navijaca, voli svoj klub a on im to najbolje vraca, ponosni na Radonju na momke sve idemo lagano medju osam stojimo, najbolji su pali a mi smo ostali.
Sad se svi plase crveno bijeli momaka idu ka tronu prvaka, ja te volim Zvezdo ostani tako jaka !!
Ima jedna Zvezda na nebu sto sjaji spaja ljude a mi je volimo svi jako.
Јел смо тренутно 5. на табели јебеној?!
Nie loše. Dogodine u Kninu
Jebemooo karamooo
Ови К-Плус брускети су чудо.
Ja ne znam kako ću prvi poraz da podnesem kad bude nekad
ma ovo je neki bag, zovite konstruktora da popravi matrix
Није баг, Човић платио евро-титулу.
Lako je kad država pumpa pare u državni projekat, sve preplaćeni crnci u ekipi.
Što ne napravite nekog igrača, zbog reprezentacije!
Ево Конструктора!
https://inserbia.info/today/wp-content/uploads/2013/12/nebojsa-covic-marina-lopicic-1350303782-219418-650x432.jpg
БАСКОНИЈА НИКАД ГОРА!
ČOVIĆU LEGENDO
Ide Zvezda po Europi, nizu su pobijede u nizu, mi smo sigurno jedini klub na balkanu koji nema krizu !!
Tukli smo Real, Moskva je pala, Izrael se predao, Fener je propao, Baskonia tone, Panatenaikos dolazi al ce nesretan iz Beograda da odlazi !!
Crvena armija vjerni navijaca, voli svoj klub a on im to najbolje vraca, ponosni na Radonju na momke sve idemo lagano medju osam stojimo, najbolji su pali a mi smo ostali.
Sad se svi plase crveno bijeli momaka idu ka tronu prvaka, ja te volim Zvezdo ostani tako jaka !!
Ima jedna Zvezda na nebu sto sjaji spaja ljude a mi je volimo svi jako.
Crvena Zvezda je to <3 !!
Haha kreten
Neo
http://informer.rs/data/images/2014-12-30/721_radonja_f.jpg
A kako ćemo tek Paću da karamo u abi kad zavrsimo sa zelenim zecevima.
JEBI KARAJ PRDI
Mogao bi pasti final 4. Ima slavim ko da ženim sina.
хаха Схому23
Ja evo i dalje ne znam šta bi ovo.
Hahahahahahahahahahahah jebote