КК Црвена звезда

1. Jel se dobija u košarci zlatni pehar, kao onaj što je Arsenal dobio kad su osvojili pl bez poraza u sezoni?

2. 2/10 ћопавштина хаха

3. Kuzmić MVP Eurolige u Januaru. O jebem ti sve. Peškirko u Golden Stejtu, s kraja klupe do MVP-ja Januara.

4. Rutinsko karanje

5. Iskrenoo, vise bi voleo da smo izgubili a da su igrali Dobric, Rakicevic, Volters, Tompson, Lazic, Simanic(ne znam da l se 100% oporavio) i ostali igrace koji su imali manju minutazu, nego ovako. Glupo bi bilo da bilo sta prigovorim Radonji, ali ovo pomalo boli, treba malo da se misli i na buducnost

Uh kakvi se jadnici javljaju.

6. Rasni ako to nisi ti napisao nije niko

7. Šta je rmule daune ponadao si se da ćemo da izgubimo?
    Priznaj da si trljao svoj mali kurčić dok su vodili 14 razlike.

8. Taman pomislim da smo postali ozbiljan klub i onda izbace ovaj transfer jbt.

KK Crvena Zvezda
    Elitni tim KK Crvena zvezda ima novi zadatak! Nakon 007 pobeda u nizu u Evroligi, sledeći slučaj pod tajnom šifrom #CZVEFS je aktuelan, a crveno-beli tim na čelu sa glavnim strategom Dejanom Radonjićem aktivno radi na rešavanju nove misije.
    Elitnom timu je potrebno pojačanje u petak, 3. Februara od 20 časova i 45 minuta. Mesto je svima nama dobro poznato: hala „Aleksandar Nikolić“. Od opreme potrebno je dobro pripremiti glasne žice i poneti crveno-beli šal. Zvezdaši, vidimo se!

#GameON #WeAreTheTeam #Zvezdas

9. http://mondo.rs/a978775/Sport/Kosarka/Dusko-Vujosevic-o-Partizanu-Zvezdi-Limozu-i-bolesti.html
    Uz standardnu prdljavinu imamo i novi momenat, brat Đordi nam namješta sudije iz ABA lige.

10. да супер нам је суђење иначе

11. hahahahahahha a jes lud dulo e

12. Aj ne kenjajte, kao nije vam nedostajao?

13. kako nije brate ja bi voleo da se vrati u partizan

14. Meni više Gazimudo nedostaje.

15. meni su obojica ko deca ne mogu da ih odvajam xd

16. Jbt Šalabe, kada me pitaš da li mi više Gazi nedostaje ili Dulo, to je kao da me pitaš koje dete više volim. Mojne to raditi.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.