КК Црвена звезда

1. Al nas kenja, Armani gubio 18 razlike al ipak dobio Darušafaku. Huuureeej!

2. Опуштено, Човић све платио унапред, следеће година у Београду на Ф4 бранимо титулу европског првака.

3. Још сутра да изгубе Басконија и Панатинаикос, а ми добијемо Ефес и на коњу смо.

4. Pa nije nerealno. Galata može da pobedi sve, divlja su ekipa. Tako da bi mogli da dobiju Panatu.

Baskonija dočekuje Real, ne bi bilo nerealno da izgube.

I mi krknemo Efea i u tom scenariju, uz sinoćnj poraz Darušafake, mi smo 99% završili posao.

Ali kad god je nešto bilo realno, mi smo ga ispušili i zakomplikovali sebi još više

5. хахахха 99% завршили посо ко да нема 9 кола после тога

6. мораће радоњић доста да ротира...

7. Genije, da si pogledao tabelu video bi da u ovakvom raspletu prvom konkurentu za top8 bežimo 4 a sledecem PET pobeda.

Takođe, probaj da shvatiš da neki od tih timova igraju međusobno plus što gostuju fovoritima.

Tako da, probaj da shvatiš, nije moguće da timovi koji nas jure sakupe svih 9 pobeda a mi svih 9 poraza.

Al bitno da ti kenjaš i mračiš nešto.

8. Nemojmo se svađati međusobno, Turci upravo to i žele

9. наравно да је могуће

10. Moguće je ako se Simon povredi

11. Играју Јовић и Кузмић вечерас.

12. Jel jedva cekate da jebemo i karamo, sudije i sve potplatimo? Ja se bas radujem,uvek je lepo kad ima novca onda je i veselje super.

Oce biti neki link za nas sirotinju van granica Srbije? Ja bih jako zahvalan bio,zelim da vidim to natezanje sudija protiv Simonovih trojki,uvek se jako radujem

13. Pa ja ABA ligu pratim preko yutubeta. E sad, ne znam da li izbacuju i prenose evrolige.

A do skoro sam gledao preko aplikacije ex yu tv free. Šljakala je dobro al jedno vreme kočila.

Uzdravlje.

14. Nema EL preko yt, imala je u početku, ima gomila strimova, ali ne znam koji ti može na telefonu raditi...

https://www.batmanstream.com/basketball-live-streaming-video-2016-4.html
    Npr. (za tablet/laptop)

15. Јутјуб одмах блокирају. Не може више ни на livestream365 да се гледа. Ја лично гледам увијек на livetv.sx, осим ако играмо са шпанским екипама, тад буде на arenavision.

16. Trazi govno svuda da se registrujem. Hvala svakako

17. Резултати Црвене звезде у Евролиги:
    Када суде судије из АБА лиге 1:3
    Када не суде судије из АБА лиге 11:5

18. ау што си математичар... шта си ти овде неки стевчо а?

19. Вечерас Ефес јебан биће!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.