Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
белци се не рачунају у странце стеване
Dukka koliko morbidnih priča u poslednje vreme u va čuo si? Morbidnih/jadnih/smešnih/jebemliga
Za jednu priča ceo grad jebeno mesec dana, druga je malo tiše prošla ali je crnja
Daj obe, indirektno se sudim sa pojedincima iz dt, možda sam uključen u neku priču xd
Covic osim sto je pokrao pare sa Kosova i ubio Djindjica nema ukus ni za zene. Ok, i on je gadan ali ima love pogledajte Vuka spuzva boban Jeremica..
Haha dukka nevezano za dt su, za njih poslednje sto sam cuo je da su se sibali sa nekim seljacima, seljaci uzeli vile i lopate pojurili ih, oni bezali u pandurska kola xD (ili su to rajdersi nisam siguran)
Ono, mali je ovo grad u njemu sve se sazna, narocito za decicu iz dt, sve se to moze lako saznati. Ja sam mislio na neke pederluke po gradu i to xD
Haha, ma kako ne znam, sa jednim od njih sam se družio, mada nikad tako blisko, ako me razumeš. Ako, nek se deca vole
Znači ti si jedan od onih ma_to_im_neko_namešta drugara koji ih pravdaju xD
Evo ga ovaj peder sto sudi tehnicke. Xd
https://www.facebook.com/milos.koljensic.5?fref=ts
Ma nisam, istina je sve to brate, ovaj jedan ranije bio u tajnoj vezi sa mesarom, i ćale ga nahvatao i mesaru kupi kola samo da ćuti i da ne prilazi njegovom sinu nikad više XD
Beži bre, šta i ja pišem ovde na zvezdinoj temi
Hahahaha to nisam znao
Pretpostavljam da je to ovaj sa šifrovanim imenom YU
Ako mi veruješ čuo sam priču 23.7 puta crnju iz prve ruke, al to definitivno nije za ovu temu (isto iz va)
Bravo dragi moj Votsone
Haha jebise
xddd
daj u pvt tu crnju
*tog
Pravilnije je, mada ne znam ja, neću da vam se mešam u razmenjivanje crnja po pvt-u xd
simpatičan skeč aleksandre
Hahaha koji jadnik Stecan, poredi neafirmisane klince iz Evrope koji su dolazili za dzaba da bi igrali u EL timu sa afirmisanim igracima poput DeMarkus Nelsona, Markus Vilijamsa, Carlsa Dzenkinsa, Majka Cirbesa koji su proveli vise od jedne takmicarske sezone u Zvezdi. Kakav jadnik, ahahaha.
http://www.mozzartsport.com/vesti/stefan-jovic-ne-putuje-u-moskvu/158667
Jbg bice tesko. Al i dalje postoje sanse da dobijemo.
Oh