КК Црвена звезда

1. да дарушафака КИКСНЕ

реци после пораза од олимпијакоса... у јеботе како смо толики слепци не можемо победимо ни олимпијакос они су у рангу житко баскета

2. Ma moze DACKA da ga duva veceras, nemaju oni sta da traze u pireju

3. Mada mi pišamo po španskim ciganima u sred madrida i ćao zdravo. Onda nam je i 4 mesto blizu, ko jebe zelimira sto je izgubio sinoc jbg.

4. не сери бре више

5. Beži bre debeli u pm

6. не сери бре више

Jebo majku nisam video nekoga da se manje razume u otprilike sve sto postoji na ovoj planeti a da vise kenja

7. Pa kad sam svestran.

8. Ladno cemo za dva kola da budemo cetvrti i da pisamo u usta svima. Radonja vezuje 3 pobede sada LA-GA-NO.

Veceras Simon (ko bi drugi), pisa po Realu, Armani laganih 15 razlike uz domincaiju centara i onda Olimpijakos bratski, prvi put,d a skinemo nevinost.

9. ај у сто марке да нећемо

10. Ne preteruj đembeli, umereni pesimizam razbija maler..ti ce nas stvarno izmalerises.

11. Proracunao sam, 68,78% pesimizma max. Xd

12. Unistice vas Ljulj veceras

13. Unistice nam kurac gusicom.

14. Jebo majku nisam video nekoga da se manje razume u otprilike sve sto postoji na ovoj planeti a da vise kenja

Brate Pseto, forum Vukajlije vrvi od takvih likova, zar nismo u neku ruku svi takvi. Kenjamo o svemu i o onome što znamo, a još više o onome o čemu nemamo pojma :)

15. DUBOK NAKLON OČE PATRIJARHA

16. Lele još više mi trnu jajca kako se oribližavaju tekme. Gde se podsetih jao.

17. GONZO SAMO MOŽE DA PRIČA U SVOJE IME
    AMINUJEŠ ČOVEKU KOGA ŽENA VOZI HA HA HA

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.