Jebo majku nisam video nekoga da se manje razume u otprilike sve sto postoji na ovoj planeti a da vise kenja
Brate Pseto, forum Vukajlije vrvi od takvih likova, zar nismo u neku ruku svi takvi. Kenjamo o svemu i o onome što znamo, a još više o onome o čemu nemamo pojma :)
да дарушафака КИКСНЕ
реци после пораза од олимпијакоса... у јеботе како смо толики слепци не можемо победимо ни олимпијакос они су у рангу житко баскета
Ma moze DACKA da ga duva veceras, nemaju oni sta da traze u pireju
Mada mi pišamo po španskim ciganima u sred madrida i ćao zdravo. Onda nam je i 4 mesto blizu, ko jebe zelimira sto je izgubio sinoc jbg.
не сери бре више
Beži bre debeli u pm
Jebo majku nisam video nekoga da se manje razume u otprilike sve sto postoji na ovoj planeti a da vise kenja
Hahaha
Pa kad sam svestran.
Ladno cemo za dva kola da budemo cetvrti i da pisamo u usta svima. Radonja vezuje 3 pobede sada LA-GA-NO.
Veceras Simon (ko bi drugi), pisa po Realu, Armani laganih 15 razlike uz domincaiju centara i onda Olimpijakos bratski, prvi put,d a skinemo nevinost.
ај у сто марке да нећемо
Ne preteruj đembeli, umereni pesimizam razbija maler..ti ce nas stvarno izmalerises.
Proracunao sam, 68,78% pesimizma max. Xd
Unistice vas Ljulj veceras
Unistice nam kurac gusicom.
Brate Pseto, forum Vukajlije vrvi od takvih likova, zar nismo u neku ruku svi takvi. Kenjamo o svemu i o onome što znamo, a još više o onome o čemu nemamo pojma :)
DUBOK NAKLON OČE PATRIJARHA
XDDDD
Gonzo objasnio.
Lele još više mi trnu jajca kako se oribližavaju tekme. Gde se podsetih jao.
GONZO SAMO MOŽE DA PRIČA U SVOJE IME
AMINUJEŠ ČOVEKU KOGA ŽENA VOZI HA HA HA