Усташко суђење, ту нема пуно приче, у СРЕД Београда онакво курчење знамо како би прошло на неким другим адресама. Што се игре тиче, наставља се топло-хладно, само ми није јасан Радоња брат са убацивањем Ребића 0:46. Дај му јеботе 3-4 минута, видело се да добијамо ове слепце пред крај. Разумљиво потенцирање Јаке који је у тоталном паду форме, и то подржавам. Митровић се изгледа враћа, а и Ђенка је све бољи и бољи.
Калина да научи да води лопту, и не знам откуд константна нервоза у последњих пар мечева, нема никакве потребе за тим.
Koliko očajna utakmica jbt
хахах убио га делаш усташа
ZVEZDA CRVENA NAPRED POBEDITI CES IH SVE DOK SMO UZ TEBE
Teška srca kažem ali Debeljko je u pravu hahaha
POSEBAN POZDRAV ZA OLANIKA
БРАВО ЦРВЕНА ЗВЕЗДО, БИТНО ДА СИ ПОБЕДИЛА ИАКО СИ ЛОШЕ ИГРАЛА, ТО ЈЕ ОДЛИКА ШАМПИОНА. ТРИ ПУТ УРА ЗА ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ !
ХЕП ХЕП ХУРЕЕЕЕЈ
ХЕП ХЕП ХУРЕЕЕЕЈ
ХЕП ХЕП ХУРЕЕЕЕЈ
OGROMAN ZA BOXA POZDRAV
NAPRED NASA CRVENA ZVEZDO,U POBEDU NOVU NAMA IDES TI I SVAKOGA CES POBEDITI URAAA
Сад смо јебали трве усташе, а у следећем колу јебемо латентне усташе
РАДОЊИЋ ДЕЈО :клапклап клап клап клап:
ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ОЛАНИКУ ВОЂИ КОЛОВОЂИ
obican pozdrav za slepog
SISE
Усрали смо се, јбг
Puko sam pare mamu im jebem limenu
Усташко суђење, ту нема пуно приче, у СРЕД Београда онакво курчење знамо како би прошло на неким другим адресама. Што се игре тиче, наставља се топло-хладно, само ми није јасан Радоња брат са убацивањем Ребића 0:46. Дај му јеботе 3-4 минута, видело се да добијамо ове слепце пред крај. Разумљиво потенцирање Јаке који је у тоталном паду форме, и то подржавам. Митровић се изгледа враћа, а и Ђенка је све бољи и бољи.
Калина да научи да води лопту, и не знам откуд константна нервоза у последњих пар мечева, нема никакве потребе за тим.
Али је Човић позвао Лисца, а Лисац делегата, делегат је опоменуо судије и све је дошло на своје. Лололо
http://i.imgur.com/oVNQ9TAl.jpg
Prelol
Ћоки објаснио гробарима неке ствари у Новостима. ЈЕБИ ЋОКИ ГЛУПЕ ГРОБАРЕ
http://www.b92.net/news/pics/2013/03/16/2855625915144bfd056f70951080699_orig.JPG
Тако је, ЈЕБИ ЋОКИ(ЛЕГЕНДО) ГЛУПЕ ГРОБАРЕ!