Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jebešga ne ide mi u glavu šta radi Tejiću, i u kupu i sad ga zakiva za klupu, a pušta ga da igra protiv Reala, Panathe, Žalgirisa i ostalih i momak pokida. Večeras se takođe vidjelo da može Mačvana da zaustavi. Sad se tješim da on skriva neke karte da postoji neki plan ali ne ide mi nikako zajedno sa njim. Vrijeme će pokazati.
Namestena tekma bila.
није него је бољи партизан пукни од муке
░░░░███████]▄▄▄▄▄▄▄▄▃░ ▒▓▓█D D D D D D D D(Vujosevic) BOOOOOM
▂▄▅█████████▅▄▃▂
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤
Hahahaha kontate, tenk pogodio Vujosevica ahahahahah
http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/268465/Borba-za-Evroligu-Zvezdini-juniori-deklasirali-vrsnjake-iz-Partizana
E sad su mi javili...
Sve je ok, sleteo je Cirbes nakon one finte Milutinova
Ok.
A jes kurac ok, dobismo vas 14 razlike!
za svaki poen kolko smo vas dobili tolko je dulu pao dijabetes! XD
sad je negde oko 9
Što nije ok, lopta je okrugla. Mada ono nije bila finta ubica Pavlovića čini mi se nego se naš lola ovaj sapleo i pao. Ali avaj, ovo je vaše veče :-)
Videće oni već šta i kako. Najbolji način da se raspadne aba liga je da dva srpska kluba igraju evroligu. Mi radimo u interesu srpske košarke
Sere mi se od interesa srpske kosarke hteo sam groblje u polufinalu
Možeš ti otići s Kosova ali nikad Kosovo neće iz tebe lololo
Ma jebe mi se tacno prosle godine sam navijao za nase finale a oni se radovali nasem porazu, ove godine takodje-oni kenjaju da smo se usrali
Zato bih voleo da ih mega nabije pa da igramo polufinale sa njima
Sere mi se od interesa srpske kosarke hteo sam groblje u polufinalu
zar mi nismo hrvatski klub
A zar hrvatska nije srpska teritorija?
lol
Imali ste priliku dva ili tri puta da sami zakazete ovu utakmicu u polufinalu. Nekako niste uspeli. Partizan je igrao svoju igru i morao da pobedjuje.
Dosta gluposti, gace su vam pune od potencijalnog duela u polufinalu i uradicete sve da to izbegnete.