Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ovo je ono što me inače nervira kod basketa. Sinoć je upadalo dosta toga, trojke, poludistanca Bobija, ono silovanje Mitrovića, Đenka svakako... Kad je dan - dan je, a kad nije, možeš da budeš borben, požrtvovan, organizovan kolko oćeš - kurac, neće pa neće. Puno, previše, zavisi od dana. Protiv Žalgirisa sam počeo da se smijem od muke u 2. poluvremenu, posle nisam imao snage ni da komentarišem ništa, samo sam se napio ko nesreća. Da je tad upala ona trojka za pobjedu, desio bi se neki kosmički poremećaj, promjene u horoskopu, nivou okeana...
па усрало их, то сам и ја реко
Dobro, ako si Levski, onda može da te sere kolko oćeš - nećeš jebati svejedno. Nego me nervira to što nekad baš neće i jebiga. I sinoć je bilo debilnih promašaja zicera, glupo odbijenih lopti za defanzivni skok Makabija, promašenih zakucavanja, banančuga, air-ballova, nerealizovanih čistih kontri, al su recimo trojke dali Vilijams, Đenka, Jović, Tejić, Kalinić i za Blažiča nisam siguran. Prećeraše.
EDIT: Izgubih poentu. Taj momenat dana mi najviše ide na kurac u košarci. To što se ekipi koja naguzi Makabija snažno, može desiti i da pukne od Igokee sad za vikend.
Jevanđelje po Marku - Sve je crno dok se ne dokaže drugačije, psalm 4.11.
Des ti mene video gavriću... I slobodno odmahni kad prođeš pored u areni.
Koje pišanje po ješama sinoć. Al što su neki matorci kenjali po zvezdi, treneru i igračima. Ono nisam video. Nisu se radovali ni jednom jedinom našem košu. Kad je krenulo svršavanje samo su ćutali.
Jesam stvarno posao pored? Nisam te video zivota mi, mora da si smrsao... :D
Uh, ovo bih teško iskulirao. Mrzim takvu stoku. Bar bih se napravio lud pa išao da se radujem među njih, grlim ih i derem se "ajmo jako sad svi!" Navijač mora da bude licimur čovjek. Kad ne ide, jebeš majku i oca, al navijaš kad se navija. A kad krene, onda igraču kome si maločas sovo sestru vičeš "u kurac te ljubim".
Ti što su mračili i pljuvali su Jebachev ćaća i stričevi
Kad ne ide psujem majku svima a pogotovo slovencu
Osim brancilu njemu nikad ne psujem mamu
и кад иде псујем им мајку, не ћутим никад
Hvala ti, jesam :D Ma dva reda ispod.
A ti likovi su otišli čim se završila utakmica. Istog trenutka. Par njih zalizanih u konžnjacima. Ne liče na jebača.
Ma to murija bila.
Sta ispod, nemoguce da te nisam video onda. Jesi video ovu dvojicu Nislija sto sam pisao, ja sam do njih bio bukvalno?
A taj matori zalizani bio sa nekim profuknjacama, sedeo na stolici jedini na poluvremenu?
Nije nije. Bio lik sa još par takvih. Slep si bre :D nisam video nišlije. Ja bio pored nekih crnogoraca. A ispred neki par koji teško zna šta je košarka
Ctebahe ajde skloni onu patetiku iz uvodnog posta.
http://www.dodaj.rs/f/W/4p/1U3eDYHP/104024089074000493129181.jpg
Трансферишеш лепи жестоко.
http://www.dodaj.rs/f/3/kv/39XMioUq/104219657468750487316347.jpg
Ova slika je za zalgiris?
хахаха, ја сам радоња, а ко сте ви? може ли боље од тога?