КК Црвена звезда

1. Trebao je da iskulira i trece i svako naredno...

2. Zvezda i FMP imaju 5,6 miliona evra budžet, i pošto FMP (onaj što igra KLS, vi šaljivci) ima budžet 5 599 900 evra, Partizan ima 101 evro budžet, svi igraju za džabe, a od tih 101 evro se kupuje sezonska MIŠI TUMBASU.

Kad podvučemo crtu, PARTIZAN POSLUJE POZITIVNO.

3. Ma jok, groblje nema para nego su doveli čamugu da im bere pamuk. mrš bre

4. Nije da branim Ćokija, ali on je izjavu ovu dao pre dva dana, a vujošević juče. Tako da nije Ćoki njemu odgovorio.

Smorilo više o budžetu.

Galata večeras bez Pocijusa i Gulera. Arslan rovit. Igraju im neki juniori. Mada, Turci su to, kapiram da će odigraju sa najboljih 5 igrača ceo meč.

https://www.youtube.com/watch?v=mihj2RY6V7U#ws
    Eo ga i prvo pojačanje za sledeću sezonu. Ne deluje mi klinac loše ovo što sam ga gledao par puta ove sezone. Ali pitanje je kako će se uklopiti i koliko brzo će se navići na ozbiljniju priču.

5. Jbt, pa ova celava cetvortka je Covic. :D :D :D

6. Turci sa 6 igraca u rotaciji. Ali su i tako dobili derbi za vikend

Navijamo za nase i litvance pa sta bude, ko ga jebe

7. OSEĆAM DA ĆEMO NOĆAS
    http://i.imgur.com/n5uW5Qh.jpg
    DA IH IZBUŠIMO

8. Prolazimo dalje sigurno!

9. Jebemo Galatu večeras. poyyy

10. Gusti, meni je Guduric dosta interesantan igrac. Levoruk, ima visinu za beka, solidnu konstituciju, odlican sut(cini mi se da je prvi u kls po procentu za 3p, oko 45%)i muda. Meni dovoljno. Mislim da je cak u rangu sa Tejicem po potencijalu.

11. Dugo je bio iznad 50. Sad je na 47. Za svoju visinu ima odlicnu tehniku. Obrati paznju na onaj roling posle finte suta. Mnogo lepo to izgleda, a cesto radi. Mislim da ce, ako dobije sansu sl godine biti veliko iznenadjenje za sve. Pozitivno naravno. A ne znam zasto, uvek sam vise gotivio levoruke igrace

12. Alo cigani jesmo namastili kurceve za jebanje turaka?!

13. i to svinjskom mašću

14. Ale ale ale za Marka igrate ale ale oooo Turke karamo!

15. pseto88

Turci sa 6 igraca u rotaciji. Ali su i tako dobili derbi za vikend

Мислим да су се ту и физички и емотивно испразнили, штоно кажу, и мислим да је шанса за победу баш велика... Било би штета не искористити тренутак.

16. дајте стриминг

17. расни да ли си свестан да ниједан играч не чита овај форум

18. Ajde komsije srecno da pobedite ove Turke ludake

19. To stec, slazemo se

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.