КК Црвена звезда

1. Hahahaha pederu koji si ti smarač.

2. tako je vucicupederu ne odustaj od svoje misije dobri covjece, samo takvi mogu osvestiti ovaj narod i izvesti Srbiju iz mraka

3. Каплан и Ребара јебали Емзетеоа немилосрдно.

4. што се овако рано играло?

5. Zato što je bio trening. Jbg, neki u 6 treniraju, neki mogu i u 12.
    Verovatno da otaljaju što pre, eventualno ako ima nešto posle, mada sumnjam da su zato pomerali. Reba igrao 16 minuta.

6. Veoma mi imponuje kad vidim sa kolikom željom igraju da izbjegnu Zvezdu, kolju se bukvalno, strah im je u kostima. IMPONUJEEEEE MI IM-PO-NU-JE

7. Hahahaha a realno... :D

8. Više bih voleo da ih popišamo u polufinalu, pa da ne igraju evroligu.

9. Не сећам се да сам некад оволико навијао против фрањеваца лоло

10. I ja bih voleo da idu na nas u polufinalu, al vidiš da dušu daju da pobede. Jbg.

11. De je sad grobljanski ološ da nam govori kako smo mogli da namerno izgubimo neku tekmu pre deset kola kako bismo išli na Partizan u polufinalu, al smo grizli i dobili jer smo se usrali Paćoa? PRE LOL PRE LOL PRE LOL

12. Hahahahahaha sećam se toga!

13. ништа од евролиге догодине јбг

14. Dobro je, izbacićemo barem jedan ustaški klub.

15. Da li drugu godinu za redom puše za EL trojkom na kraju?!

16. Гробари да захвале Павловићу што их је оставио без Евролиге. Да се није курчио са закуцавањем са поста (није Џордан, јбг) и да је сдамо положио лопту, било би +9 и све би било решено.

17. E sad fino da ih ugasimo lagano.

18. De je sad grobljanski ološ da nam govori kako smo mogli da namerno izgubimo neku tekmu pre deset kola kako bismo išli na Partizan u polufinalu, al smo grizli i dobili jer smo se usrali Paćoa? PRE LOL PRE LOL PRE LOL

Eto 3 minuta nismo dali koš da bi išli na vas de ćeš većeg dokaza da oćemo vas u polufinalu lolo

19. Samo da vas pozdravim. 0:13 za tri minuta. Pocnite polako da punite gace, stize vam strasni sud panteri. Od sudbine se ne moze pobeci.

20. кога бре да угасимо треба 3 да добијемо јесте ви прсли? нема финала, нема евролиге догодине, нема ни скупог тима, дакле нема ни титуле следеће сезоне

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.