КК Црвена звезда

1. Густи, пре неки дан видех Ристића да игра за Аризону. Је л' он беше на инсистирање менаџера отишао за Америку?

2. Jel neko od tih klinaca koje pratite poslednjih par sezona postao nesto? Fazon neki pre 3 sezone koji je bio klinac klinac, a sad ima 20 godina.

Vidim baratate tu imenima, a meni to nista ne znaci jerbo ne pratim, pa me interesuje neki procenat uspesnosti tih nagadjanja da li je neko ili nije novi Sale Djordjevic?

Jel se pricalo tako nesto za Mitrovica, Dangubica, Bogdanovica, ili su oni iskocili iz drugog plana a neki Tandarenovic(izmislio sam prezime) ga je izduckao, a bio je dominantan kao klinjo?

3. Jeste Armsted divalj ali je rođeni lider, koliko je samo utakmica rešio ove sezone.
    Nisam gledao Simanića nikad, Glišića vrlo malo pa ne mogu da pišem nešto više o njima, a svi pričaju da su baš talentovani. Taj drugi kod nas je možda onaj Jovanović što je došao iz Zemuna. I Bojanić je bio dobar u tom timu dok nije pokidao ligamente.

4. @fender to je taj

5. Meni armsted uopste ne uliva neko poverenje mrzim te majmune sto nikad ne znas kad ce da opale sa 8 metara u petoj sekundi napada

6. @blagoja pa kako brate da neko napravi nesto kada znas da mi kosarku pratimo tek dve sezone lol to ces morati groblje da pitas oni kosarku prate od pre nastanka tocka

7. Ja ni za ovog Armsteda nisam čuo kamo li za neke klince. U kojoj je ekipi na poziciji crnaca taj Armsted?

8. Jel neko od tih klinaca koje pratite poslednjih par sezona postao nesto? Fazon neki pre 3 sezone koji je bio klinac klinac, a sad ima 20 godina.

Vidim baratate tu imenima, a meni to nista ne znaci jerbo ne pratim, pa me interesuje neki procenat uspesnosti tih nagadjanja da li je neko ili nije novi Sale Djordjevic?

Jel se pricalo tako nesto za Mitrovica, Dangubica, Bogdanovica, ili su oni iskocili iz drugog plana a neki Tandarenovic(izmislio sam prezime) ga je izduckao, a bio je dominantan kao klinjo?

Evo za svaki slucaj opet ako Gusti i Mlatoni nisu videli

9. Nisam nešto ispratio Krku ove sezone, vidim da ima dobre procente šuta, ali ne bih ja to dovodio

10. mrzim te majmune sto nikad ne znas kad ce da opale sa 8 metara u petoj sekundi napada

Има и Вилијамс те тренутке.

11. Ima dobar procenat i vise od 17 poena po mecu ali je previse crnac

12. Zahvaliti se Đenki na kraju sezone, bez vilijamsa i bobija svakako ostajemo, daj bože samo da uzmemo malo pare za njih, Dati Blažiću ili Laziću traku, oduzeti Mitru, počeo je srati u zadnje vrijeme. A koga će dovesti... sad o tome pričati, pa jebemu život nismo grobari pa da tako pleja tražimo

13. Nisu Ristića menadžeri nagovorili, nego nije hteo da se jebeniše sa Ćokijem koji nije znao šta hoće pa je izabrao drugo rešenje.

Jel neko od tih klinaca koje pratite poslednjih par sezona postao nesto? Fazon neki pre 3 sezone koji je bio klinac klinac, a sad ima 20 godina.

Pa ne tako veliki procenat tih talenata opravdaju očekivanja u seniorima, dosta njih sjebe taj prelaz. A i kod nas se u tim mlađim kategorijama radi dosta loše, skupljaju se akceleratni i onda se forsiraju fizikalije nauštrb tehnike, i onda kad ti igrači dođu u seniore gde fizički ne odskaču počnu da propadaju jer osnovne elemente nisu naučili dok su igrali na silu.

Ovi što si ih nabrojao su bili talenti i u juniorima. Bogdan je davao 60-70 poena za Žitko po turnirima, da nije naleteo na Vladu Jovanovića još ranije bi šira javnost znala za njega. Mitrović i Dangubić su igrali ABA ligu za Hemofarm još pre 4 godine. Mitrović je bio i MVP kola Superlige sezonu pre nego što je došao u Zvezdu. Dangubić je mnogo obećavao, al taj je imao 196-7 i imao mnogo bolju kontrolu lopte pa je i pleja igrao, kasnije je baš naglo izrastao i malo se pogubio.

Ima dosta slučajeva da igrači naprave karijeru koja premašuje talenat zahvaljujući radu, npr. Novica i Lučić koji se nisu isticali u tim mlađim kategorijama al su pakleno radili i čekali šansu. Evo i Andrić je došao u prvi tim kao četvorka iz juniora, samo je šut imao i ništa više. Driblinga bez, olovne noge u odbrani pa se evo sve više popravlja i otklanja te neke nedostatke. Partizan ima slabe mlađe kategorije, malo ima kvaliteta za prvi tim, ovi što su sad priključeni prvom timu i možda još nekoliko njih koji mogu dobro da se razviju. Evo Radičević je bio u Partizanu pa je otišao u Sevilju kad je došao Vesterman, sad je tamo jedan od glavnih igrača. Makedonac Magdevski isto otišao u Španiju, u Real mislim. U Zvezdi (FMP-u) ima baš dosta talenata i nikako neće moći svi da uđu u prvi tim. Gudurić je ekstra potencijal i morao je već ove godine da bude u prvom timu, umesto Dženkinsa npr.

14. Hvala na objasnjenju.

Kapirao sam da je tako, nego vidim da se gadjate tim imenima, ovaj je ovakav, ovaj onakav, i onda cekam da ti ljudi eksplodiraju, a ono djokica.

Ustvari najzanimljiviji mi je taj entuzijazam kod vas par kad pricate o tim klincima. :D

15. I dalje je najveca paznja na Aranitovica kod nas i Glisica kod njih. Oni su okarakterisani kao extra talenti, gledao sam obojicu i narocito mi se ovaj drugi svidja. Trenutno bih ga uporedio sa Tejicem(levoruk, mekan sut, podosta visok, slicna pozicija), s tim sto ima vise sportske drskosti. Za Aranitovica se jedino bojim sto je previse fizicki dominantniji od svog godista, mozda cak i od godinu dana starijih i za sad to dobro koristi. Nadam se da se nece toliko oslanjati na tu snagu u buducnosti, jer mu svakako nece doneti neku prevagu.

16. Bio sam na treningu pa nisam odma vide blajvagin post. Lolo trening.

Pa ne tako veliki procenat tih talenata opravdaju očekivanja u seniorima, dosta njih sjebe taj prelaz. A i kod nas se u tim mlađim kategorijama radi dosta loše, skupljaju se akceleratni i onda se forsiraju fizikalije nauštrb tehnike, i onda kad ti igrači dođu u seniore gde fizički ne odskaču počnu da propadaju jer osnovne elemente nisu naučili dok su igrali na silu.

Ovo što je Mlatoni rekao je poenta svega. Naši treneri idu na rezultat, umesto da idu na stvaranje igrača. Slab individualni rad, samo fizikalije i nadskoči one iz Drvomarketa i sličnih klubova. Ja kad sam davnih dana igrao u jednom bg klubu koji je bio 3 puta međ 4 najbolje u evropi, a nisu komšije, lolo, Partizan, FMP i Zvezda su dovodili upravo takve likove. Znači ili ima 205, a mi 160, ili 120 kg, mi 50 i udri.

Imamo izuzetnu generaciju 97,98. Ne samo Zvezdal, već kao reprezentacija. Podseća na onu 87. Pitanje je ko će i koliko njih će uspeti. Kad bi 30posto, prcali bi po evropi. Ali videćemo, jebem li g

17. Guduric ce sl sezone sigurno biti prikljucen prvom timu, sto neko skoro rece taman ce u superligi igrati malo proziv aba ligasa(i ovih iz ek lolo) kao priprema za sl sezonu.

Djenki svakako istice ugovor i nece ga produziti tako da bi bilo kul da vidimo tu tog nekog ekstra sutera i gudurica plus branko i jaka na bekovima.

Jovic na pleju plus nadam se neko ko nije rebic i samo jos zamena za bobisku, to bi bilo to...

Ali aj da se prvo zavrsi sezona mozda neke na koje racunamo ispljujemo posle polufinala a neke mozda zgotivimo.

18. branko i jaka na bekovima.

nemoj jaku, ko Boga te molim

19. јаку отерати док није почео плеј оф

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.