КК Црвена звезда

1. Pa oko ovoga se povela polemika

Bjelica je najvažniji igrač u Feneru, pa i u našoj reprezentaciji.

na šta smo mudo i ja rekli da nije najvažniji on, nego Teo, a ti nam odgovorio

несерите

Nije ni važno, Zvezdina je tema, nećemo ovde o Srbiji, iako je Zvezda stub srbstva

2. Bjelica puni sve one minute Teovog praznog hoda kada ga nece ali najbitniji igrac nase repke je vec neko vreme Stimara.

Bobi obara ove rekorde ko su koji kurac taj Sabonis i taj Turdzan?!

3. брат од емине јаховић

4. Tebreks znam ko je sta ti je

5. знасх кутатз

6. Objasni mi i ko je sabonis pls al na pvt sramota me ovde

7. ево само да изгуглам

8. ko leži na leđima i smišlja ove gluposti

9. Томдрилин мендрилин пети циганин :Д лоло

10. mendrilin 5. zvezdin cigan lol

11. Cetvrti gavrilo princip

12. dole fale rasni vucic i onaj masni jankovic novinar

gore nema franje i gotovine sramota

13. Фрањо је овај ванземаљац. Конташ, он је умро и сад више није на земљи, него је ван земље. Ван земље = ванземаљац.

14. al sam glup nisam skonto odma jbg

a ko je ovaj ispod franje i polupani klinac skroz desno aj to objasni

15. десно је расни, инфилтрирао се у њихове редове да им измаже заставе говнима кад не гледају

16. Kakav bukvalac ovaj Gazimudo, da mu jebem mater ovdje na forumu on bi ženi upao u sobu da vidi jesam u krevetu mjesto ćaće mu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.