Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ok doću ja sa 2 ribe ako budu htele
Al vidi odma da jebemo svi. Ne mora odjednom.
Jebeni FMP
ja neću ni jebati
http://i.imgur.com/7aEvJsn.jpg
wtfay?
Piše li da dolazi iz Yugoslavia?
Oh no who the fuck are we????
Upoznace nas nba za par godina kada budemo bili u evropskom ogranku nba zatvorenog tipa
Nego ocemo jebati grka danas?
Jasta cemo
Stec ako citas ovo lupicu ti dandaru danas
gonzo http://sport.blic.rs/ostali-sportovi/sportovi-na-vodi/nada-srpskog-vaterpola-dimitrije-obradovic-reseta-u-vecnom-gradu/2eg833f
imam ja druga igra istu ligu kao ovaj samo druga grupa
poguraj kod vas da se napise o njemu
cak je mladji godinu dana od ovog lika a bolji 100%
igrao je u radnickom prosle sezone, preko leta bio u brazilu igrao kup njihov bio najbolji strelac kupa, osvojio 3 mesto sa flamengom (najveci klupski uspeh)
kupicu ti bombonjeru :)))))))
Imam neki osecaj da cemo rutinski izgubiti ovu tekmu, jer smo tako u mogucnosti. Sto se ne bismo sebi posrali po faci.
Sa kim igra Panatinaikos?
Koga boli ćošak s kim igra grčki privatni tim. Narod u bedi gladuje, a privatni tim rasipa pare na kuzmića i družinu.
A dobro, privatni novac, nije da trose narodne pare...
Jel ima neko iz bg a da nema kartu?
Meni mozda jedna osoba otkaze pa imam da dam nekome, saznacu za sat i po otprilike.
EDIP: nemam karte viska ipak
црвена звезда на небу сја црвену звезду волим и ја црвена звезда то наш је тим хеј звездо црвена црвена хеј звездо хеј
navijam za partizan, ali sam igrao keca na vas
pozdrav
To napiši na blicu u komentarima