КК Црвена звезда

1. Čestitke, jebali ste nas jako.... verujem da vama samo ostaje žal što napokon niste oborili +41, ali jebiga sad :)

Ne može da se poredi naš tim od tada sa vašim timom sada. Nama tad deca igrala vi i crnce imate.

2. Ostavite neki linak za konferenciju da gledam kad dodjem gajbi

3. Сљедећу комотно можемо без Милера да играмо.

4. Radonja se zažalio pa izveo Milera. Sledeću opušteno sa Rebićem i Borišom u startnoj.

5. Sledecu idemo na rekord voleo bih vise nego pare iako su nama igrala deca a njima preplaceni crnci kad je bal nek se jebe i princeza

6. Npusite se kurca i vi i Vucic

7. Uh, dobro si rekao vucic ja reko reci ces i vi i covic pa me zignulo u grudima malo

8. Jes vala Vučić kidao u skoku večeras i trojke je šutao 4/5.

9. Ko gura ovog malog?!

10. http://i.imgur.com/o97UXjK.png

Ma jebo 30 razlike, PIB je bitan

edit: poz bonbaš

11. Postovanje slepi

Pa ne gresi taj lik mnogo sto se tice prezivljavanja. Grobarima je kristalno jasno u cemu je nas problem. Premijer ne ide licno protiv Partizana, cak sta vise ima taj oko cega da se cese mnogo bitnijeg, ali je kreirao tu atmosferu (ponocne sednice, poklanjanje dresova Zvezde, isticanjem da je navijac u svakoj prilici...) i to hohstapleri poput Vesica i Covica koriste.

Tipa os das dva miliona nemo sad da potresam premijera.

Partizanu nije problem jaka Zvezda, sve dok smo mi jaki. Problem je sto nas je dijabola upropastio svojim ponasanjem, ne sme niko da da dinara, a sad debil mora da daje drzavne pare Partizanu.

12. Vrlo rado bih se raspravljao, al moram da spavam, ujutru mi valja rano ustati, ne zameri. Pozdrav tebi i tvojima

13. Bombas pomiri se sa tim da cete narednih 10 godina da pusite kurac Zvezdi.

14. Večeras je bio još 1 dokaz da stemizgubili pomoć države i da su Zvezdu prestali da sabotiraju.

15. Partizanu nije problem jaka Zvezda, sve dok smo mi jaki. Problem je sto nas je dijabola upropastio svojim ponasanjem, ne sme niko da da dinara, a sad debil mora da daje drzavne pare Partizanu.

I ajde ne lupaj imate 2 državna sponzora i mqlo vam. Što ovako nisi lupao kad su nama kośeve skidali?

16. Jeste, nikog nije boleo kurac, jos se i sprdali.

17. U početku je i bilo gusto, ali od kucanja Milera na 19-12 se videlo da ćemo vam se popišati po lobanji.

18. Brutalna utakmica bila jebeno.

Zvezdin potez utakmice definitivno...
    https://www.youtube.com/watch?v=OnGdz5j3w8U

19. Okacio si celu tekmu jer si se zajebo ili je to skec neki?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.