КК Црвена звезда

1. To sam upravo rekao, Prošle godine prvak EL jeste bio prvak Evrope u košarci. Sada više nije, ne samo zbog Fibine LŠ već zbog zatvaranja takmičenja, nepostojanja mogućnosti da ga svi osvoje i mnogo drugih razloga. Ko je Djordi da odluči ko može dobiti priliku da postane prvak Evrope? Smešno.

2. Pa šta treba Đordi da pusti timove sa Kosova, Estonije i Luksemburga u el? Plafon tri tima koja ne igraju el zaslužuju da je igraju i to su timovi koji igraju evrokup.

3. tehnicki pravi prvak evrope je pobednik takmicenja koji daje sansu svima da ucestvuju
    evroliga ne daje...e sad druga prica je to sto i da evroliga i da daje sansu svima ne bi se mnogo toga promenilo i isti timovi bi tu osvajali i pobedjivali itd

4. Фађо зна ко заслужује.

5. Dobro brate evo reci ti ko zaslužuje el a ne igra je osim par ruskih i španskih timova?

6. Ae govna bonbas da istovara samo na temi kkpartizan, obecavamo, tamo cemo dolaziti da mu se smejemo, ne mozemo svuda.

7. pa nema kvalifikacija ko u fudbalu gde ima klubova iz svih drzava u evropi,nema skotskih klubova,irskih,maltskih,rumunskih,bugarskih itd...sta ako odjednom tu neko postane jak...opet kazem ne bi se mnogo promenilo i da oni ucestvuju,ispali bi u kvalifikacijama razultatima kao sto su 123:47 al opet regularnije bi bilo da se i njima da sansa

8. Pa ko odjednom postane jak dobice pozivnicu kao neki koji su je vec dobijali sta je problem tu

9. Невезано за ово што причате; мени је Евролига прошле сезоне била много занимљивија и лепша, јер је било више екипа и ниједна екипа није била тотални аутсајдер као Легија и Динамо у фудбалској Лиги шампиона. Аба је имала два представника, ниједан се није обрукао. Штавише, оба су играла топ 16 фазу. Зашто онда ове године игра само један клуб из Абе? И да, у Евролиги су само два прејака тима била, од осталих нико није био непобедив од стране на папиру слабијих противника. Зашто онда Ђорди није скратио лигу на два тима? Јебеш ово са 16 екипа од којих су 10 фиксни учесници, па макар они и испали из свог националног такмичења. Нема ми смисла.. И није упоредиво ово затворено такмичење са НБА лигом, јер НБА је квалитетом неколико светлосних година удаљена од Евролиге, а Евролига није у тој мери квалитетнија од Еврокупа и ове Лиге шампиона да би могла тако да се затвори.

10. Pa to sa neispadanjem je sigurnost za ekipe koje igraju da mogu da ulazu i dovode igrace bez bojazni da pare nece moci da vrate da li kroz marketing, rezultate, karte ili nesto levo. I to je potez koji ce el kvalitetom pribliziti evroligi jer ce klubovi imati love skoro kao u nba pa me ne bi kroz tipa deceniju cudili transferi nba-el a evropljani bi mozda bili u fazonu jebe mi se da idem u nba za 6 miliona godisnje ako ovde imam 5 ili ta neka spika

11. to jeste,ps,evroliga okuplja najbolje timove evrope,niko to ne porice...samo o tom tehnickom delu govorim,a i bombas isto
    ko sto je tajson u svom vrhuncu bio vrv najjaci covek na svetu,al tehnicki nije moglo to da se dokaze,jer bi morao da se bije na nekom turniru u kojem ucestvuju svi borci na planeti...taj neki fazon

http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=1724

12. Шта ја знам, не верујем да ће се Евролига знатно приближити НБА лиги у следећих 100 година. Чак јој је квалитет опао кад упоредиш са неким ранијим годинама. А у НБА сад скочиле плате... Могла би Евролига постати нешто као Кина за фудбалере ако почне да преплаћује просечне НБА играче. Доћи ће играчи као Барњани и Екпе Јудо, који желе да буду носиоци неког тима за сличне паре које добијају у НБА где су били небитни.

13. bombas

To sam upravo rekao, Prošle godine prvak EL jeste bio prvak Evrope u košarci. Sada više nije, ne samo zbog Fibine LŠ već zbog zatvaranja takmičenja, nepostojanja mogućnosti da ga svi osvoje i mnogo drugih razloga. Ko je Djordi da odluči ko može dobiti priliku da postane prvak Evrope? Smešno.

pre 2 sata

bombas

Moze se tako reci, mada nije potpuna istina. Svih ovih godina EL nije imala narocit legitimitet, cak ako si pratio nikada niko i nije zvanicno upotrebio izraz prvak Evrope u kosarci, vec pobednik Evrolige. A tek sad o nazivu prvak evrope nema govora, pa cak ni kolokvijalno.

pre 19 sati

Бомбаш, стварно није у реду да нас овако збуњујеш. Таман сам почео себи да говорим "освајаче Евролиге не смеш звати првацима Европе, запамти, првак Европе је превише нетачан израз" и ти сад мењаш плочу. Није у реду, јебему матер!

14. Dživdžanisanje nikako ne ide od ruke. Dživdžan je propustio ključne rečenice "sada više nije" i " a tek sad".

15. Па "сада више није" значи да је прошле године био, док "а тек сад" сугерише да ни претходних година није био, а не само од ове.

Ајде овако. Оно од јуче говори да Желимир Обадовић има 4 титуле клупског првака Европе, а данашњи пост да исти човек има 8.

Ето ти конкретан пример, сад ми реци шта тачно тврдиш. Колико пута је Обрадовић био клупски првак Европе? Стварно не желим да се обрукам, па негде кажем да има 8, ако човек нема легитимитет за последња 4 трофеја.

16. Jedan čovek je napravio privatni zatvoreni turnir jer mu se može. On odlučuje ko igra, koliko ekipa i ostalo. 90% profesionalnih ekipa Evrope nema pristup tom takmičenju jer je zatvoreno. On to takmičenje naziva Evroliga jer je taj termin bio slobodan za registrovati verovatno. Svako ko kaže da je pobednik tog turnira prvak Evrope je dživdžan master level.

17. Kopiraj sve ovo u mejl pa posalji onim smokijima i ostaloj boraniji verovatno cete plakati zajedno

18. Бомбаш, избегаваш одговор на обично питање. Волео бих да једноставним одговором покажеш шта заиста тврдиш.

19. Ali za koju godinu kad Partizan se izvuče iz govana i zaigra u EL, odma će Bombaš krenuti da priča "Ma ovo je mnogo bolji format od onog sranja ranije sa grupama đe je mogao ko oće da upane i prođe, ovako samo elita, kao NBA franšiza da smo!!"

20. Pa ne znam šta da ti odgovorim, niti moja potvrda da si u pravu, niti moje negiranje ne može promeniti neke stvari. Kao što rekoh, mnogo je novih momenata u klupskoj košarci kao što sam rekao, moje mišljenje je samo da se prošlogodišnji prvak EL može nazvati prvakom Evrope jer takmičenje nije bilo zatvoreno i FIBA nije imala ekvivalent.

Fiba nije reagovala za dž ove godine, mislim da su prvenstveno u pitanju sportski motivi. Alo majstore, imao si otvoreno takmičenje, ok, sada ga zatvaraš, gro timova nema pristup. Sve kul, igraj svoj privatni turnir, titula prvaka Evrope u košarci više ne stanuje kod tebe jer nema sportskog koncepta.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.