Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja igrao H1 kapiram da su nasi mrtvi totalno
Ko mrtav, mora Mitrovic u nekoj tekmi da se sad izvlaci, ima da siluje igrajte plus bez probleNa
Brt mitrovic mozda i udje u plus ali ozb mislim da su nasi mrtvi totalno
Hahahaha mitrovic odma na kucanje nalozen je sto posto xd
Pa mitrović će lagano, a smejali ste mi se kad sam napisao pre 20 minuta da ide do 12 glat.
Dobro, niste se smejali, ali ste ignorisali, biće sve kako sam napisao!
Kako si coa jesi igrao na valensiju i olimpiju?
Dajte yt strim
Nema izgleda, ja pročešljao na brzaka, možda i ima ali ne pod "mornar - crvena zvezda".
A nek se jebu
Hvala svakako
2i+ na olimpiju, x-2 na valensiju. Stavio i mitrovića, dženkinsa i jankovića pluseve, i onda reče ovaj u maksbetu da ne može da se spaja igrač na tiketu na kom je i utakmica, sranje.
Mada znao sam to, samo sam se nadao da su dosad promenili, dugo nisam bio.
Hahahaha kao aj da probam ovako mozda prodje koja sirotinjska spika level 2
Ne brt, ne da prođe, nego sam pomislio da su već izbacili to bedno uslovljavanje.
Mada ne bih do maksbeta, nego sam u subotu svratio tu da bacim tiket jer je zelena pijaca blizu pa da ne čekam k'o tetreb na parkingu, i imao kupon za kafu pa mislio da iskoristim danas xd
Teško da će skoro biti strimova na YT, uozbiljila se ABA ove sezone, blokiraju sve što mogu jbg
Iskoristio sam kurac, kaže kucala sam već ovako, morao da platim u pičku krasnu!
Ostavio sam joj kupon jeb'o je kupon, neka se udavi u kafi kurva.
Hahahahaah a daj coa nemoj jbt
Brt da l' si ozbiljan