Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
79 - 87
77 - 92
Izmislio sam ovo XD
Prvi post na 2000 strani awwwww
Čestitke
Ma da, fener nas tamo ubio 15 mi njih kod kuce dva. Od baskonije imamo bolji skor u bg pukli 7 tamo dobili 18. Od efesa izgubili obe to nisam morao ni da proveravam. Sad cu bas da vidim kako stoje baskonija i fener medjusobno. I efes sa njima isto
Ajde pa da napušavamo Radmila iz Topole kako stalno pametuje i jede govna ovde
ima bolji skor fener.pogledao sam jutros,al ne znam koliko tacno.uglavnom fener njih sa dosta koseva dobio,ovi njih sa 2 valjda.
Nemoyte se zalijetati sa kladjenjem na zvezda uniks kazu da u svlacionici jedan deo igraca zvezde place nekontrolisano a druga polovina na celu sa jovicem pisa po woodoo lutki sa likom Covica
Oh, nevermind
Jutro je padalo teško ubeđivanje Jovića da igra u Turskoj i protiv Budućnosti, traži pare na ruke jer ne želi da igra za manje pare od crnaca i Voltersa
Dobar osvrt XD
Simon nece da igra u ekipi u kojoj on nema najduzi polni organ, prema tome
Branko Lazic out
Thompson out
Borisa Simanic out
Mi smo bolji samo od baskonije u medjusobnim, fener je bolji samo od efesa a baskonija je bolja samo od fenera. Efes je bolji of baskonije i nas. Komplikovano jbg. Ali ako bi se napravio taj trougao mi bi bili drugi tu zbog kos-razlike ukupne jer je sada izjednacena sa fenerom a baskonija ima nekih +50 u odnosu na nas tako da bi nam svaka pobeda uz bilo koji poraz fenera garantovala bolju kos-razliku u odnosu na njih a u teoriji mozemo da preskocimo i baskoniju kad bi oni pukli 25 a mi dobili 25 razlike
Pa i što da igra kad je bolji od obojice.
Stefan Jovic napravio skecx, banuo u svlacionicu partizana i bacio im napolitanku, ovi se pobili oko nje ima i prezivelih
Necemo napusavati radmila, istina je da mozemo biti sedmi ali ono...evo ako se desi da u zadnjem kolu zvezda dobije darusafaku, barselona mrtva dobije fener u istambulu i zalgiris baskoniju u istambulu ja evo izijem govno i secem kurac xd
I šalješ Vukajlijašu po izboru
HAHAHAHAHA JEL OVO MOGUCE BRE IMA BOGA JEDNOM I NAS DA USERE
www.sporski-zurnal.com/sok.u.istambulu.darusafaka.izbacena.iz.evrolige.zbog.namestanja.
piše se IstaNbul... -.-
Meni ovo nerealno krsta mi, a i bamberg jebeni kao hvalimo lol NIJE COVIC UZEO PARE NE NE
Onda bi bio stanbol a ne stambol :p
ĆOKI DONEO I ZLATO IZ KUĆE SAMO DA JOVIĆ ZAIGRA PROTIV BUDUĆNOSTI!!!