Da, malo ste vi podlegli pritisku, ali realno je da Lavrinovic stane, a vama da se popravi sut, jer njih samo i Lavrinovic drzi. I dobro, malo moraju vasi igraci da se opuste, povezu dva tri napada, jedno kucanje, publika se digne i taj fazon.
Ево, мало се распалила атмосфера, ваљда стигну до полувремена. Не знам што се одустало од тога да се продорима изнуде фаулови Лавриновича и осталих високих, поготову сад треба форсирати то кад је Будивељник у бонусу.
који идиоти јебени
Неће нас шут, таман направимо пар добрих потеза у одбрани, па промашимо све то што се муком стекне, а онда нам украјински фашиста муне тројку.
јел може да се поправим квалитет овог стрима са б92? изгледа најгоре од свих стримова што сам нашао
sramotna igra
Šta su se posrali ovi vaši
Da, malo ste vi podlegli pritisku, ali realno je da Lavrinovic stane, a vama da se popravi sut, jer njih samo i Lavrinovic drzi. I dobro, malo moraju vasi igraci da se opuste, povezu dva tri napada, jedno kucanje, publika se digne i taj fazon.
Ххахаха, јеботе како су се усрали ови наши.
Али мораће да крене шут у другом полувремену, немогуће да остане овако.
ово није нормално
Немамо центра ниједног у игри, то иначе подигне читаву екипу. Кад би прорадили Боби или Катић, била би то друга пјесма скроз.
Опште расуло, никад више продатих лопти.
Pa dobro sigurno moraju da prorade oni malo, ali trojke vama fale. To vas je vadilo par utakmica. To mora.
Одох код друга да шљокам пиво, нема од овога ништа.
јебем ти сунце поломих пола собе
Врати се Тилмо ево Бобан дао две тројке!
Нелсон је проблем људи, кад он не игра, не игра цео тим.
Ево, мало се распалила атмосфера, ваљда стигну до полувремена. Не знам што се одустало од тога да се продорима изнуде фаулови Лавриновича и осталих високих, поготову сад треба форсирати то кад је Будивељник у бонусу.
Dobija Zvezda 3 poena razlike i ide se u produžetke.
Раде има дриблинг као успорени снимак.
ЕДИТ
па ми не знамо де ударамо, које смејање са овим пасовима хахахахахха
Sad ih imate
Ne zna se ko je bio pogubljeniji sad haha