КК Црвена звезда

1. radi ovaj sa prosle strane, ako je to taj sto si postavio sad. sta god ja rekao

2. јел могуће ово

3. al zvuk nije sinhronizovan
    JEBEM TI ZENO MAJKU

4. о боже сачувај шта је ово више

5. http://prenosi-uzivo.blogspot.com/p/kanal-2.html
    ovaj sranje strim je zapravo najbolji koji sam nasao

6. Не могу ни бацања да погоде. Па кру' те јебо, ја пијан да дођем из града, боље бих играо него они.

7. Dobijamo 9 razlike.

8. 13 poena po četvrtini...sad jedino da sjevnu 2-3 brze trojke pa da se ćerate...al sa ovakvim šutem je to naučna fantastika

9. Рашко ломи утакмицу!

10. Митке
    Рашко ломи утакмицу!

TO

11. TADIJA! NAJJAČI SAM!

12. Ево, га!! Наши су!

Едит: Све им јебем, срца ме кошташе!

13. а колко ме нервира овај коментатор кад каже сад смо на нули а заостајемо 3 поена бог те јебо знаш ли ти човече правила?!

14. е мој капитену..

15. ја не могу да верујем шта гледам

16. ajde komšije dobijte ovo, ne pravite mi fajront u kući

17. ЏЕНКИИИНС

18. Боже, хвала ти на овом дивном црнцу!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.