AU JEBEM TI KRV, POJEDOH MUDA SVOJA.
Mada sam dobro predvideo rezultat, mislio sam da će biti gusto, i ubo hendikep 2 na buđavce, sad još samo da dobiju ovi naši, da bude duplo dobro.
za 20 godina, dete ti može nedobog dobiti leukemiju. možeš biti zatrpan šutom 10 dana bez nade da ćeš preživeti. još milion sranja se može desiti. ti vajld kard kod apsolutnog vladara univerzuma, sile koja bez presedana može uraditi bilo šta(ako govorimo o ovom domaćem biblijskom jahveu) koristiš da gomila steroidnih čamuga i poluimbecilnih individua poput radenovića i branka lazića koja profesionalno ubacuje parče gume u metalni krug uđe u polufinale drugorazrednog evropskog takmičenja. pa jebemu ćivot da mu jebem ćivot
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
хвала џенкинсу. осталима се најебем мајке, највише катићу и нелсону
Макаронац, ид' уплати лото, ниси нормалан, свега ми!
АЈДЕ САД БРЕ
vrati vajdu odma novače
nova - če
AU JEBEM TI KRV, POJEDOH MUDA SVOJA.
Mada sam dobro predvideo rezultat, mislio sam da će biti gusto, i ubo hendikep 2 na buđavce, sad još samo da dobiju ovi naši, da bude duplo dobro.
u nozdrve
ПА ЈЕБЕНИ ЏЕНКИНС!!!
jebi!!!
ПА ОПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТ
ЂЕНКАМКАКАКАКАНМААААААААААААААААААХАХАХА ААААААААА АААААААААААААА
au jes lud čamuga, alal mu vera
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
hahahaha
ovaj je lud
Под хитно да му делије направе пјесму!
za 20 godina, dete ti može nedobog dobiti leukemiju. možeš biti zatrpan šutom 10 dana bez nade da ćeš preživeti. još milion sranja se može desiti. ti vajld kard kod apsolutnog vladara univerzuma, sile koja bez presedana može uraditi bilo šta(ako govorimo o ovom domaćem biblijskom jahveu) koristiš da gomila steroidnih čamuga i poluimbecilnih individua poput radenovića i branka lazića koja profesionalno ubacuje parče gume u metalni krug uđe u polufinale drugorazrednog evropskog takmičenja. pa jebemu ćivot da mu jebem ćivot
KOJI SU NASI?
Popušiću mu kurac iako ima 25 santima i muda do poda. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ĐENKA BOOOOOOOOOOOOOOOOOG
http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2012/12/31/11410334/Bora%20Todorovic%20kao%20Djenka.jpg
Човјек је луд!
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPAAAAAAAAAAAAAAAAAA