Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
броје ноге свих који прођу па поделе са два
Cemu rasprava sa njima? Oni ne prate ova drugorazredna takmicenja. Oni ne prate sta mi radimo. Njih nista od toga ne zanima. ''Ne prate".Teraju stvari na svoju vodenicu kako god da okrenes. U bukvaru pod slovom L treba da stoji licemerje, i slika franjevaca. Meni je smesno sta je gledam i citam, i koliko su ljudi ubedjeni u pojedine budalastine koje pisu. Tri puta izgovorena laz postaje istina. Nije ni cudo da su takvi kad im je uzor veliki gospodin, najbolji trener ikada sa ovih prostora, onaj cije se ime ne sme izgovoriti. Pustis ih da kenjaju, i smejes se.
Elem, hoce da se igra na Marakani ili u Areni?
To govno ne moze da se obrne dok se ne skenira bar kod.
Daj da mi neko objasni ovu foru sa ulaznicama, kodovima, pičkama. JA SAM JADNI SELJO KOJI SE NE RAZUMIJE!!!
Капуне, могу само да ти кажем да можете да га дувате! Нисам био по аренама и пионирима, а код нас у хали језеро не постоје она говна што се обрћу, него се само цепају карте, увек на крају имају тачан број људи на трибинама.
И зар ти није логично да би компјутер могао да израчуна за 5 милисекунди колико је људи кад би се рачунали обртаји или мислиш да то редари броје и ударају рецке па им треба пола сата да саберу све?
А опет, ако се броје обртаји, то значи да онај мрчо џабе откуцава.
После утакмице.
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t31.0-8/1272320_427897600646025_59858810_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t31.0-8/1966076_427897593979359_1621742533_o.jpg
кога боли курац колко је људи било
Jedan ortak malopre koji je u Shadowsima mi malopre rekao da jedva ceka da cigani izgube. Ja ostao u cudu, tripovao da su Shadowsi ciganska grupa..
Ахахахахахахахахаха колко до јаја фора јеботе ахахахахахахах
Zvezda je dobila ovo na ludačku sreću, igrali su ko pičke, jebeno 20 puta niko nije smeo da šutne. Povadio nas crnja, surlu nikako ne pljuvati nosio je iks pobeda do sada sam na leđima ko u Partizanu Bogdanović, kad neće pljas trojka.
Haha, krutejebo, pa čitav ekran zauzeli Zvezdini sponzori. Dajte prebacite koji Duletu, nemojte da ste pičke.
https://www.youtube.com/watch?v=TyFi95kglvY
Ко кења Рашку нек једе говна. Као прво мислим да је најконстантнији играч ове сезоне а као друго сво време је играо против Лавриновича. Е сада, ако мислите да је требало да против овог набуџеног Марјановића требало да стрпа 18 поена онда сте нереални до бола.
To govno ne moze da se obrne dok se ne skenira bar kod.
Da, ali ti svaki redar ima onu karticu kojom može otključati tu kapiju kada god hoće.
Broje se bar kodovi. Cepali su bar kodove sa ulaznica i onda ih posle skenirali na kapiji. Pa to je kompjuter izračunao koliko navijača ima i totalno je nebitno da li smo oborili rekord ili ne, već koliko je vas to zabolelo...
што се примате јебига, видите да вас прцају
Jel moze neko da nadje snimak kad Nelson zakucava Lavrinovica u kontri? Ili kad Bobi sece loptu na pola? Koji je to prelol jebeni bio, ja gledam i ne verujem...
Evo jos malo Bobija..
http://www.youtube.com/watch?v=Zg7iNkSXCos
Kad je bobi presekao pas ja sam pao umalo se nisam izvrnuo sa one sipke hahaha, bobi plejmejker!
Ono njega beše pogodila lopta? lolo
Pa ja pamtim scenu da smo izgubili loptu, lik hoce da je baci, a Bobi digne ruke, pogodi ga lopta u nji' i uzme je. :) Posle toga Lazic, Blazic i Dragicevic promase 3 na 1... I Blazic i u drugom masim 3 na 1! Koji kurac? Stvarno ne znam kako smo dobili sa onako losim napadom juce...