da se koljem sa psetom, nisam lud
suviše si ti zdrav da bi imali takav vid konverzacije, al ovaj bolid sa kokoškom mi djeluje kao pulen spreman za roštilja
А добро, треба фино да организују акцију за њега, да остане фино на полагању сам, па онда да проба неки шут са полудистанце, чисто мало због самопоуздања, а онда ако га крене, нек шиба одакле год жели.
ko vam je ovaj debil sa piletom na glavataru
она са предлогом оним, поклаћемо се после утакмице
слика ти не ради ал ево верујем да је до јаја
Рабермане, хвала на инфо.
КАЛИНА ЈЕБЕ.
Јовић показао мало безобразлука са овом тројком. Готивим то.
Što je toliki problem link... Ovaj ja gledam.
http://www.vipleague.me/basketball/271898/1/crvena-zvezda-vs-kk-igokea-live-stream-online.html
Игра се фино. Драго ми је што је Тејић спаковао тројку, а и Ђенку иде фино са овим улазима.
Đenka ko da je čitao Jebačovljeve i moje postove posle tekme protiv Olimpijakosa i sad oće da nam napuni usta kurcem. Ako, ako, samo nek sipa
Дангу неће па неће
da se koljem sa psetom, nisam lud
suviše si ti zdrav da bi imali takav vid konverzacije, al ovaj bolid sa kokoškom mi djeluje kao pulen spreman za roštilja
Сили га Дангуба без везе.
Al peniš Riho.
Kada te kremiran napraviću sapun od tebe.
p o z z
јесте, само што сад игра против игокее
Па није без везе, сили сада да пробије блокаду...виде се да му значи а и нама би доста значио да уђе у форму.
Ево Ђенка се изгледа диже, мада се и он попалио кад је убацио прве две...
А добро, треба фино да организују акцију за њега, да остане фино на полагању сам, па онда да проба неки шут са полудистанце, чисто мало због самопоуздања, а онда ако га крене, нек шиба одакле год жели.
Nemojte Dangubu da dirate, za njega ubivam! A i Radonja, promaši neku nemogući šut, radonja se odma izbeči, krene da mu sere. Ili Deki kako ga zove.
Nekako ovako se izbeči...
http://www.nadlanu.com/upload/thumbs/images/articles/2014/01/04/SPORT/dejan-radonjic_1388861546_670x0.jpg
Fin basket.
Дангуба ко федере у ногама да има, кол'ко скаче лик, није нормалан.
ajde bježi jadniče, ošurit ću te tastaturom kao što ti tuđman ošuri pretke
Pa fala Bogu, videćete vi već njega. On je crnac u belom što se tiče skoka. Mož se uvati za tablu. (vrh table)