Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
aj riho duvaj kurcinu nebitan si
твоје питање нема везе са мозгом, одмах да ти кажем
да ли си сматрао да их ја подржавам или кудим? јер за једног мислим даће бити играч а другог бих сада избацио из 12 да сам тренер
морам едит да додам: пре утакмице сам напоменуо ребића јер су га овде неки бранили од мене иако одавно сматрам да није калибар да се развије чак ни у резервног плеја. причали смо и о појачањима и о томе ко би онда морао да испадне из тима
за тејића сам нпр сигуран да има потенцијал да буде капитен уместо капитена. севне сада по некад али је млад
Јесте, Јовића сам заборавио да поменем. Још могу да замислим кад мало уђе у ритам послије ове поврједе како ће фино да се уклопи и да растерети Вилија.
ajde degeneriče seljački pitaj ćaće da li će ti dati za nove tenisice
pseto, vidiš lololo
riho ne kontam taj seljacki humor aj sad odjebi
voleo bih da vidim ovu ekipu sa jednim klasičnim bekom šuterom tipa ej džej sloter, bruks, džamar smit... jedan fran pilepić bi nam lego ko budali šamar
mnogo je nekonstantan ovaj đenka
koji humor?
http://gifyu.com/images/kalin.gif
Dobro je, ne seri. Imaš Kalinića, Đenku i Jaku, njih trojica ubodu taman kolko treba. Ovo je bilo sa 70% snage.
kontam beni da bi i navaro pomogao iskustvom i eventualno na 4 novicki, vrijeme mu je da se vrati u evropu
Znam brate ali ti do nove godine imas koliko meceva? 3-4? Kontam da za to vreme nece moci da nauci da prvo spusti loptu pri ukrstenom polazu. Ne znam ljudi voleo bih da ste u pravu, ali bas sam skeptican sto se njega tice. Nekako nisu to greske koje vidjas kod igraca koji je u grcu. Svi ga bodre, pruzaju mu podrsku, on napravi korake publika tapse...Ja iskreno polako gubim strpljenje jer je ipak pljunuta dobra lova za njega, kupljen je kao maltene formiran igrac. Nece ga Radonja u 21. god nauciti da ne pravi na svakoj tekmi po minimum 2 puta korake.
ђенка није у форми али чак и да је на врхунцу форме сматрам да није калибар бека-шутера у односу на остатак тима.
ако бих баш закерао па тражио неку слабу карику или ајде, некога кога најмање готивим у тиму то би био ђенка(са јаком ми се кида ту) мада ми је ово екипа после дуго времена у којој немамо неких слепаца који ми дижу притисак
ma kakav formiran igrac, nije igrao do ove godine ozbiljnu kosarku. kalina i jovic jos mogu da napreduju sa 23-24 a kamoli da ne moze on sa 21
Јеси га гледао раније некада?
КАЛИНА ЈЕ НОВИ ЧИЧА
E da pseto, ja sam branio Rebica. Jbg, znam ga kao bas klinca, bili smo u nekim selekcijama i tad je bas zakivao. Da ga ne znam sigurno bih bio u fazonu kao i ti, nemac pojma itd, ovako svestan sam da je decko talenat, sad dal ce uspeti da se dokaze to je pitanje...
КАЛИНА ЈЕ НОВИ ЧИЧА
+1000000000000000000000000000000000
to ti kažem, nije tip igrača za kojeg znaš da pogađa trojku kad ostane sam, a takav fali zvezdi
ja i ne kažem da je slaba karika, još manje da ga ne gotivim (naprotiv), samo bih voleo da vidim ovaj tim sa drugim tipom dvojke. ja dangu ne gotivim nešto previše jer je dečko grobar, a odbio ih je da bi igrao evroligu, pa ti vidi
Naravno da sam ga gledao. Osim efektnih zakucavanja nista posebno me nije impresionirao. I u Megi je pravio dosta gresaka, da ne gresim dusu imao je vecu slobodu i igrao je bez pritiska pa mu je i procenat za 3 bio visi, ali opet...Mnogo mu vise odgovara americki stil kosarke.
КАЛИНА ЈЕ НОВИ ЧИЧА
хаха, сјајно +1389