КК Црвена звезда

1. Kapiram da će biti napravljena velika slika marka ivkovića preko tribine ili neki tekst podrške.

A možda samo nalepe bzvz. Ko će ga znat...

2. Kapije Pionira će ostati zatvorene za navijače, ali je KK Crvena zvezda osmislila način da sedišta u dvorani Pionir ipak ne budu prazna. Da bismo ispunili ovaj cilj i celom svetu još jednom pokazali vernost Zvezdinih navijača potrebno je da vašu fotografiju u što većoj rezoluciji (duža strana 2000 piksela, kvalitet fotografije 10) pošaljete na adresu budisanama@kkcrvenazvezda.rs i to do srede 17. decembra, kako bi sve fotografije na vreme mogle da se odštampaju i pripreme. Svi oni koji u ovom predviđenom roku ne pošalju fotografije u ovoj akciji će moći da učestvuju i tako što će svoje odštampane fotografije u boji na A4 formatu doneti u službene prostorije kluba na Malom Kalemegdanu do petka do 14 sati.

3. Da bismo ispunili ovaj cilj i celom svetu još jednom pokazali vernost Zvezdinih navijača potrebno je da vašu fotografiju u što većoj rezoluciji (duža strana 2000 piksela, kvalitet fotografije 10) pošaljete na adresu budibogsnama@kkcrvenazvezda.rs i to do srede 17. decembra, kako bi sve fotografije na vreme mogle da se odštampaju i pripreme.

4. Sta mislite, koliko ce grobara biti na tribinama na slikama? Ja planiram bar tri slike ortaka grobara da posaljem haahah

5. дуго глупља идеја није смишљена. пионир има да изгледа ко читуље у политици

6. А да је је Партизан урадио овако нешто вероватно би то била авангарда, јел?

7. хахаха добра идеја псето. замисли које мећање ако набавиш и доказе са преноса

8. А да је је Партизан урадио овако нешто вероватно би то била авангарда, јел?

ово.

9. одо пошљем своју слику шта ме боли курац

10. Pa to, to...a kapiram da ce malo snimati i tribine bas zbog tih slika

Saljem slike garant, samo ce broj slika zavisiti od cene. Ako me usere da se necija vidi u prenosu taj ce biti jeban dozivotno makar partizan bio prvak jos 50 godina.

11. Što se tiče tima, najveće razočaranje za sada mi nije ni Dangubić, a pogotovo ne Jović, već Cirbes.

12. Cekaj izgleda da nisam skapirao, jel ovo slanje slika dzabe??

13. А да је је Партизан урадио овако нешто вероватно би то била авангарда, јел?

Па нормално. А неко би од вас качио акцију на трансфер блама.

14. Cekaj izgleda da nisam skapirao, jel ovo slanje slika dzabe??

Да бре

15. Ajaoj. Pa pasce rekord evrolige po poseti haha al ne od kaspera nego od grobara.

Da pitam dzonija kurajbera, oces na tekmu brate?? Looool

16. А неко би од вас качио акцију на трансфер блама.

posle ovog nema smisla.
    ova blamčina pobedila za sva vremena
    https://www.youtube.com/watch?v=DEKJxC4dPkk

17. Cek, ne moras da kupis kartu da bi poslao sliku? Poslacu svoju sa mature, tu sam najlepsi.

A verovatno cu i da kupim kartu, 300 dinara je,nije 3 soma. Pa i ako ode u Cokijev fond, bar ce deo potrositi na pojacanja.

18. Meni je ta akcija sa fotografijama sranje. Ovi iz marketinške službe dobili par pohvala pa su se ,kao pojedinci, istripovali da su Da VinčiJI.
    Sad i od nečije tragične smrti prave cirkus. I pazi kurca, šalješ sliku! Pa ko će da iskontroliše čije slike ljudi šalju?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.