КК Црвена звезда

1. 1. Kokoška
    2. Srbi
    3. Muva

2. Kol'ko primećujem pojedini ni ne postuju na "svojim" temama, a ovu ne preskaču. Ako ako.

3. Dobra tekma protiv Galate, na žalost i ona teška stvar što se dogodila, dok se trenutno ne dešava ništa kod nas, doduše do uveče.

A čekamo i danas vest da li će Pavlović da dođe najzad. Ali ništa se u principu ne dešava.

4. Lol, što se pronalaziš? Ti se ponašaš ko domaćin na obe teme. A nisam ni rekao da mi smeta ič, već konstatujem, treba da nam imponuje da je nekima važnija ova tema od sopstvene... :)

Ne vredi pričati o tekmi, nema svrhe.

5. Čisto sumnjam da je bilo kome važnija ova tema od Partizanove, mada podržavamo male klubove iz Srbije i predgrađa :)

6. Po prisutnosti, itekako jeste.

7. Džoni prati evroligu pa je zato na ovoj temi

8. Voleo bih da u top16 budemo u grupi sa turcima mrtvim

9. Tres romantizam

10. nevezano za zvezdu, je l' gleda neko vareze- armani? jebote, ovo je ušlo sve što bacilo večeras, ludnica tekma

11. Gledao ja. Silovanje košarke. Luda tekma, mnogo trojki, ali je slabog kvaliteta bila generalno. I trener Varezea ložana jedna najobičnija.

12. Popio sam čašu Cedevite. Ajdeeee!

13. dajte neki strim nisam gajbi

14. imam osećaj da će neki turčin stradati opasno

15. samo nek nas spoji zreb u top16...

16. riljamo nesto, lose je ovo. valjda tjemo se ditji u nastavku kao uvek

17. biće..niko još nije podivljao, a mora neko...neko od crnaca, jaka ili kapiten

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.