Automobilizam

1. Crveni je ružniji.

2. Rasni pravo besjedi, ka i uvijek.

3. Evo GLE 250D od 52 hiljade. Klot.

4. шта може да буде кадету Д, трокира при гасу, када је на леру и кад се суво даје гас нема проблема
    мислим да је 1,3 има плин

5. елто стопосто?

6. ne. ali prvo to proveri jer je vrlo verovatno a jeftino je i lako se menja

7. каже чоек вози на бензин

8. Svećice, kapa, ruka. Svašta moze biti

9. Struju prvo vidi.

10. јбг знам и сам да може свашта и шта бити, реко ако неко има искуства са конкретним моделом и честим проблемима. Хвала у сваком случају позз свако добро

11. Kako se snalazite za gume? Jel kupujete nove, 4 komada ili kombinujete 2 nove, 2 stare? Jel kupujete po prodavnicama ili vam valja komsa iz njemacke? Kako se snalazite za obucu vaseg ljubimca?
    Razmisljam da bacim vece felne na auto, ali kada bih kupovao nove gume, 4 komada, trebao bih da pljunem oko 300e, i to za neki prosek, ne bas one socijalne. Kodza mamuimjebem..

12. Protektirane tubules

13. Budu nekad akcije 3+1 gratis i tako. Ne znam pošto su u Srbiju, ali vjerujem da su u BiH jeftinije.
    Naljevane nemoj na malo auto.
    Hifly HF805 je jeftina, a fina guma. Ne znam po kiši kakva je.

14. Opel šteka čitaj razvodna kapa

Gume samo novo OPA BATO IMA SE MOŽE SEEEE

Ja sam kupio nove 4 ljetnje, ove zimske su protekt i dobre su vala još.

15. Nove naravno, svake druge sezone.

16. Nepotrebno si se uzrujal

17. Ju ju ju, koja najludja seljacka izjava. Pa meni treba zabraniti telefon i internet kad sam pijan jtzm. Goreg seljaka od sebe, kad sam pijan, odavno nisam video...

18. M je M
    Ja te razumem.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.