Automobilizam

1. E aj okači neko auto koje je miš sivo, imam dva siva metalik, pa ne znam baš što znači jbg.

2. Tojota C-HR počela sa proizvodnjom.
    Ako je u klasi sa Džukom biće tijesan izbor za najgrđe auto klase.

3. Siva metalik je ovo 100%

4. Znaš kako, dosta ima koji ne pominju metalik tu. Recimo, šveđani je zovu grafitna siva, a onu što je mi ovde zovemo trula višnja oni zovu vinska crvena.

5. Dobro, ali je ovo metalik siva.

6. Plavi auto a ne siv i nije usao u raskrsnicu

7. Trula višnja je tamno crvena. Onako boja.

8. Naglasio bih da se odlično razumijem u boje.

9. Siva mi isto kao boja nije nešto, ali se zato prlja najmanje.

10. baš ovo nije svijetlo crna?

11. Blaaah napisase mi kaznu za brzinu u MEDVEDJI jebanoj, jebo ih Rados Bajic usta. Isli ste 62 a ogranicenje 50, reko jebote, i ja jurcam stvarno. A vozim zenu u banju, ona se nervira, reko pusti ko zna zasto je to dobro., osecam ja da ce ovo da bude neki dobar dan. I stvarno, ja sam srecan covek, na mene se lepe budale i svakakve gluposti mi se desavaju, znaci jebo kaznu axaxaxaxa. :)

12. A sto se diskusije o bojama tice, ja sam uvek bio fasciniran Zastavinim genijem koji je smislio naziv "Trula visnja". To mi zvuci kao "Busan kurac". Meteorgrau, Bostongreen, Manilagrun, Champagne, Burgundy, a mi jok, "Trula visnja" bato moj, i "Meksiko plava", serem ti se na meksikoplavu, pa bednije boje na svetu nema

13. jao ljudi pa sta je sa autima nocas

14. Ogrebani, sad tražimo adekvatne farbe.

15. aloo ljudi nema mi auta hahaha

16. alpina

dobrodošla si u život moj

17. Hahaha kad pre
    Dobar
    KRASILA GA JOŠ GODINA 100

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.