Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Fala miki
Da ne skidas nebo? Nikako. Kad skines nebo mozes i sintelanom, a ja sam koristio i lepak u spreju, jer ga je kupio moj drugar sto sredjuje Breru. A da se ne bi jebavao, uzmi onu rucnu klamericu i izudaraj ceo plafon i boli te kurac.
Dobraaa
Marko to u alkantaru najjače da tapaciraš, ali kako ste male štediše najbolje da zaheftaš.
koji je najbolji:
suzuki sx4, nisan kashqai, ford fokus, opel astra, toyota urban kruzer....nisan 2007, toyota 2010, ovi ostali 2011-12
Za te pare možeš mazdu 3 ili 6 da biraš kakvu ćeš. Suzuki sam čuo da je sranje sad (apsolutno sa rezervom uzeti to, jako jako ih retko viđam uopšte), nisan i tojota standardno dobri, fokus i astra, onako, pre bih astru uzeo. Zavisi sve od stanja jer ipak nisan je meni tu i najbolji ali ima 9 godina, znači barem 250 000+ km.
ima drug sx4 sedan i prezadovoljan je samo što su skupi za moj ukus xD
kaškai je odlično auto ako nađeš dobar, 1.5 troši ko upaljač bukvalno, udoban je koliko nisan može biti i generalno nije skup za održavanja.
novije astre, koliko sam čuo od ljudi iz mog okruženja što su ih imali, i nisu nešto pouzdane i kvalitetne.
No, ništa to ne znači, gledaj koliko je auto održavano, u kakvom je i stanju i koliko imaš para za održavanje.
ma cale uzima, nesto oko 8k, a da nije matoro....taj kaskai da nije mator toliko uzo bi ga odma, ko ladja je....jedino sto nije bas da trosi ko upaljac, kazu oko 9,5-10 po gradu...
a suzuki neko ili preterano hvali ili preterano ocrnjuje
Kaškai od tih, ali za te pare mora biti ful. Koža, panorama, a taj što troši toliko vjrv nije 1.5 dizel.
Joj Pezose ajd ne seri
1.6 dci, i za njega sam cuo da trosi oko desetke po gradu sto je bas puno, plus cale bas dosta vozi po gradu....samo sto je vec drtina i to od deset godina
Nez, obično auta troše manje kad ih drtine voze.
nema teorije da 1.6 troši 10 u gradu, jedino sa prelošim diznama xD
Kaškai 2007. godište nema 1.6 dci motor, ima 1.5 dci od 106 ks i 2.0 dci od 150 ks. Ima 1.6 benzinaca opet...
Ne frljajte se jbt
Bmw od 247 konja 3.0 troši 10 litara dizela jeboga
Normalne vožnje razume se
Znaš li koji je tačno motor u tom primerku koji merkate? Koliko je prešao, itd...
Ne znam je li sa Mazde nijansa, ali ova crvena jebe.
https://www.autohausvw.co.uk/wp-content/uploads/2016/10/Soul-Red-Pearl-VW-T6-Campervan-With-Black-Leather-2.jpg
http://i.imgur.com/8souMfk.jpg
xd
to ti je auto za papu