U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ako verujete burazer bas misli da kupi elantru na leto hahaha da proda i30 i uzme neki kredit sa caletom da doda
Tj hteo je pasata ko mog jer je realno grom al mu cale ne "dozvoljava" citaj nece da doda pare. Buni se za polovan auto jbg i zapeo za hjundaija jer je tip lika koji kad krene na put ne svraca da jede nego nosi kifle i pastetu. Mnogo gadan lik valjevac ne prica sa mnom od kako sam ga gadjao flasom na burazerovom 18om
Xaxaxa uzeo je komšija moj ali klotaru jbg.
Koliko si ti zapravo napaćen čovjek.
Druže, ja sam panoramu vozio dok si ti na magare niz Romaniju silazio.
No nije poenta u tome i u tome što je panorama ljepša. Poenta je da kad već toliko para daje za Kaškai od 10 godina mora imati panoramu i ne samo nju nego kožu i svu opremu da bi te pare vrijedio. Kontaš sad?
Inace necu vise da se osvrcem na ovu spiku skup ili jeftin auto jer ispadam ovde neki nerast kako luks to postavlja jer eto ja sad hocu da me vide u selu pred satorom jbg...
Iako si ti lukse prvi poredio genesis i s klasu i rekao da su pandan a posle pricas o optimizaciji. Optimizacija je slabo grejanje u kuci pa obuci prskuk, optimizacija je ma sta cemo u kafani daj da popijemo pivo ovde ima i ovde u kuci tv, optimizacija je da ne porucis pesmu jer ce je svakako pevati poznata je, da kupis matijevic jer je to isto, da stavis laminat jer je isti ko parket, tresa sa buvljaka ista ko najk sta ko vidi da je sa buvljaka itd itd znaci nemam ja nista protiv toga da se neko "optimizuje" ali da kaze da je isto-nije jbg i kraj.
Ako je panorama stvarno bolja onda ce sad makaroncu biti odabrana definicija
ahahahah
Ču napaćen što ajfon imam, lolčina.
Nije najbolji i passport sam mislio da uzmem onaj, ali taj telefon mi super odgovara, sviđa mi se i naravno da će svak gledati da za pare koje je spreman da plati uzme nešta što mu odgovara najviše.
Mislim da nema ništa loše u tome i ne mora se ljubomorisati ili što već radiš. Vjerovatno da ga nose neke saljačine što od usta odvajaju za njega, a slično je i sa autima, ali opet mene boli kurac za to, sve što kupim gledam za sebe i što je meni ljepše u tom cjenovnom rangu.
Aj bre koji se kurac svađate.
Generalizujete, otkud znate šta kome odgovara. Evo možda Pezos ode da provoza tog kaškaija i ne dopadne mu se nimalo. Ili mu su mu udobnija platnena sedišta od kožnih ili ne znam, ima ljudi kojima i ta panorama ide na kurac, pa čak i šiber ima kome smeta.
Ne možete po sebi da gledate.
I ovo za pare, znam lika koji cepa Juga, a jedan je od najvećih građevinskih preduzimača u pančevu, sazidao je 80% novogradnje, a i on sam kaže da mu se jebe da uzima bolji auto kad mu ovaj odgovara. Uz juga ima i kombi onaj vw t4.
A opet znam i one koji se zadužuju u pm da bi vozili W211 ili E60 jer su nezaposleni i onda žicaju pare od roditelja za gorivo i održavanje.
E60 samo
superb samo
da mi sad nude merc s ili superb
uzeo bih merc s i prodao
uzeo superb i kupio stan
Ovo je glavni problem, ljubomora jebena neka. Ili konta da je razlika samo u imidžu, eto nez...
Makaronac pišete jebene gluposti kolega
ja mislim na svoju porodicu
ja sam bobi brt
E problem je što generalizuju i trpaju ljude sa dobrim autima ođe, dok oni tripuju "vozim jeftino auto, nemam komplekse".
Auto se ne kupuje zbog kompleksa, kupuje se zbog sebe i nemojte ođe idiotisati da ne treba kupiti skuplje auto ako već možeš i da skuplje nije bolje.
Ma ok je to miki, ja kazem da mi se jebe ko ce sta da vozi nek taraju svi punta jbg zabole me. Ja samo hocu da kazem da "optimizacija" nije optimizacija nego stednja jbg i da isto a jeftinije ne postoji. I da se zna zasto je nesto skuplje od necega.
Mogu da razumem da neko nece da doplati da bi imao nesto bolje, i razumem, ali da kenja kako je isto to njegovo kao ono skuplje to ne mogu da razumem.
Objašnjeno je.
Ja se na ovoj temi odlično osećam dok ne dodje Paninaro
Ima X6 prokleti peder
kad mi neko kaže bolji passat B5 od superb
pa umri
nemate ventilaciju na zadnjem sjedište
svako ko sjedi na zadnjem sjediuštu passata umire od vrućine, nema vazduha
U superb se osjećaju kao gospoda, što i jesu
http://www.njuskalo.hr/image-bigger/auti/skoda-superb-2.5-tdi-v6-a-elegance-automatik-slika-36005471.jpg
PRELJEPO