Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kakav je Hjundai Tukson? Imao neko iskustva?
Мислим да Лукс има овог новог
SKOČIMIŠU DA TE ZOVU MJESEČNO MALO BI TI BILO, UPAMTI OVO!
Sigurnost prije svega
Grand Tour jebe iz najjače.
Džeremi za M2 veli da je najjači M ever.
Moja auta su full ispravna i nemam nikog u tehničkom da me pusti preko veze. Ti to očito imaš, čim i dalje voziš ta govna.
Šta to pričaš, pa ni retrovizore nemaš xaxaxaxa
Sigurno i polako, bolje bi ti bilo bez tih vratolomija.
Šta pričaš ti? xD
al tebe nešto nosi
Dok god je vas "kakve veze ima što nemam retorvizor, samo glavu okrenem" nevini ljudi će stradati... :(
Ako vratiš saobraćajnu u SUP bićeš pozitivan primjer ostalim nesavjesnim vozačima. Mnogi će slijediti to.
I dalje te nosi hahahah jebem ti budalu da ti jebem
Nema nade da priča o tehnički ispravim vozilima dopre u mozgove sebičnih bosanaca koji ne samo što rizikuju svoj život, oni rizikuju i tuđe živote.
https://s21.postimg.org/3n6okfu9z/image.jpg
Hahahah kakav lik
Brate, ja makar ne TJUNIRAM golfinu od 40 godina dizloa sa 62 konjske snage jebem ti rate majku
kriza srednjih godina
Ne mijenjaj temu. Bitno je budeš pribran i odgvoran, možda auto iz suprotnog smjera voze mala i krhka đeca?
Brate, koliko god se ti kurčio kako si uber vozač i dalje si smiješan. Niko normalna ne može da tretira ozbiljno sredovječnog muškarca koji tripuje da je Montoja u golfu dvici 30 godina starom. Još ako mu usput tepa da je OLDTAJMER ahahahahhaa
Druže, vi koji vozite džipove od 2-3 tone samo da biste liječili komplexe i nadali se da pojebete nešto na taj način ste najgora vrsta ljudi. Bahatite se i ponašate kao da je čitava planeta vaša.
I nekom pričate o moralu, stvarno strašno :O
Ja vozim džipove i na off road, štaš sad? :D
Nemoj se vaditi, dovoljno si rekao. Društvo kome ste vi uzori i idoli ne može naprijed. Ko zadnji izađe nek ugasi svjetlo.
Опасан трансфер постала тема
Što prodaju ovo Titovog merca? Nacionalno blago xaxa
http://www.tomhartleyjnr.com/used/1971/classic/mercedes/1971-classic-mercedes-moira-swadlincote-for-sale-6oo#