Prvi put kad budem otisao u tempo da trpam toalet papir, pakete kisele i supe iz kesice u ona kolica sam cu sebi izotvarati glavu kundakom od tresnjinog drveta.
smart ima 220 litara gepeka, sasvim dovoljno za aktovku i kišobran, svejedno ništa drugo i ne nosim.
Inače, oduševio sam se smartovima u Beču, tamo ih koriste kao rent-a-car umjesto bicikala, imaš karticu, verifikuješ se, otvoriš ga karticom, odvezeš se gdje hoćeš, ostaviš ga na parking koji je samo za te rent-a-smartove, ako hoćeš voziš dalje, ako nećeš ostaviš ga tu, ako nema goriva odeš sipaš gorivo i dobiješ još bonusa besplatne vožnje jer si im učinio uslugu....
Kako god, za grad je jebeno idealan, što kaže gtd neću s njim na Tajland jbt
Какав си ти то крајишник јбт... Да можда ниси неки мађар, а?!
xD, ma jok, tako nam je u familiji, recimo deda i njegova braća su u rasponu od 1.65m do 2m visine, deda je bio 1.8m visok, moj otac, stric i ja smo svi 1.76, e sad, ima raznih ko se kako uvrkao.
Da, benzinci troše kao tenkovi jer nisu stvoreni da se nabijaju u visoke obrtaje, ljudi kontaju da 700 kubika mora da vozi 80 konstantno HA MA MORE ON KAKO NE MORE
Dizeli manje troše i ubjedljivo su kvalitetniji (sudeći po utiscima sa smart foruma) od starih tipova. Ovi novi su svi ok sem onih sa start-stop, kažu da pobenave načisto kad-tad.
U suštini, sutra idem da pogledam jednog, ako bude iole ok uzeću, ako mu bude falilo išta boli me kurac da se ja jebem sa generalkama (koje za njih nisu jeftine kontam, merc je to kako god)
Какав си ти то крајишник јбт... Да можда ниси неки мађар, а?!
Imam ti ja kedija sad doduse ja ga ne vozim i ako oces da se mijenjamo kad ti je bolji xD
I necemo te napusavati sto trgujes, sad cemo to zaobici xD
Kako da se ogrebe, pa valjda ima nogarice neke?
Prvi put kad budem otisao u tempo da trpam toalet papir, pakete kisele i supe iz kesice u ona kolica sam cu sebi izotvarati glavu kundakom od tresnjinog drveta.
smart ima 220 litara gepeka, sasvim dovoljno za aktovku i kišobran, svejedno ništa drugo i ne nosim.
Inače, oduševio sam se smartovima u Beču, tamo ih koriste kao rent-a-car umjesto bicikala, imaš karticu, verifikuješ se, otvoriš ga karticom, odvezeš se gdje hoćeš, ostaviš ga na parking koji je samo za te rent-a-smartove, ako hoćeš voziš dalje, ako nećeš ostaviš ga tu, ako nema goriva odeš sipaš gorivo i dobiješ još bonusa besplatne vožnje jer si im učinio uslugu....
Kako god, za grad je jebeno idealan, što kaže gtd neću s njim na Tajland jbt
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8813146/smart-fortwo-600
ovaj je super za zujati po gradu i po kraju, i jeftin je....al sam cuo da trosi po 7 litara jbt, ko dzip
xD, ma jok, tako nam je u familiji, recimo deda i njegova braća su u rasponu od 1.65m do 2m visine, deda je bio 1.8m visok, moj otac, stric i ja smo svi 1.76, e sad, ima raznih ko se kako uvrkao.
A nije skocimise brt smesno je videti odraslog muskarca u smartu ako ne nosi naocare bez dioptrije i frizuru sala na stranu
NOSIS LI SAMO MAKSERICE?
Sta fali maksericama?
Nista brate i ja nosim 360 top patika.
Poenta je u visini ovako kad brojis svaki svoj cm xD
Хаха ала лети Смарт, премотајте на 0:57
https://youtu.be/EGhJHAtdVe8?t=56
NOSIS LI SAMO MAKSERICE?
80% vremena, ostalo nosim cipele jer mi ne idu makserice uz pantalone, tolika seljačina da to uparim baš nisam.
I ja ne znam sto ce vam gepek u gradu jbt. Doduse ja ne trgujem niti sam kad trgovao, ali opet ne shvatam.
Najajce bi bilo krovni kofer da mu ugradis.
Da, benzinci troše kao tenkovi jer nisu stvoreni da se nabijaju u visoke obrtaje, ljudi kontaju da 700 kubika mora da vozi 80 konstantno HA MA MORE ON KAKO NE MORE
Dizeli manje troše i ubjedljivo su kvalitetniji (sudeći po utiscima sa smart foruma) od starih tipova. Ovi novi su svi ok sem onih sa start-stop, kažu da pobenave načisto kad-tad.
U suštini, sutra idem da pogledam jednog, ako bude iole ok uzeću, ako mu bude falilo išta boli me kurac da se ja jebem sa generalkama (koje za njih nisu jeftine kontam, merc je to kako god)
Karike i dihtunzi 600 evra
Sto je najgore gepek uopste mali nije. Jes da izgleda kako izgleda ali je preglupo reci da je nepraktican.
http://www.tuningspirit.com/bilder/d/6052-2/Mini+Camping+Wohnmobile+2012+Zelt+Dachtr__ger.jpg
xd
I servis mora na manji interval. A majstori za ruke vise uzimaju jer za bilo sta moras da vadis pola haube
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/96/5f/86/965f86995c52859c5b45ee3fc184e0b3.jpg
ovaj fino izgleda, al opet kažem kao drugi auto.