Automobilizam

1. Ne brt, Merdza (jos jedan gotivan izraz pored Bemvejca) je inzenjerski ideal mehanizma bez pokretnih delova tako da ne moze sa se pokvari, nemci nadrasa #arijevci

2. Moze li normalna nekad diskusija

3. Sad mi je malo lakše.

4. Mislim da je bila kod velikog servisa ta neka priča. A da se kvari, kvari se jbg, nije to w123/w124/w126 pa da je neuništiv.

5. Dodaj onog mog Merca, on je isto nedoder bio.

6. Barone aj o hibridima.
    Npr. 918 vs P1 vs LaFerrari.

7. W210? Normalno, nenadjebivost u najboljem obliku.

8. Sta znaci nedoder koji kurac ocu to da te pitam mesecima mozda i godinama

9. Kontam kao 'nedodirljiv za konkurente' xd

10. Hahahaha koji je to jezik brt

11. Ne zna za kvara, ne zna da stane sto god mu radio.
    Njemac xD

12. Aha, a tranja je onda kvarljiva? Italijan ili francuz ili daleko bilo rumun?

13. To se kod mene i mojih zove dreš ili šrot xd.

14. Nedoder superlativ od ne kvari se. Kad kažeš nedoder to je uzvišeno i lijepo.
    Kad kažeš ne kvari se to nije uzvišeno i lijepo, ali jes razlog da ga ne poliješ benzinom i zapališ npr.

15. Možeš ti da voziš bilo što da ti se ne pokvari, ali to ne mora značiti da je nedoder to auto kao model, osim ako mu baš jebavaš oca dugo i dugo i ono te trpi ka što kamen trpi i ostaje kamen tvrdi.
    Jako teška podjela.

16. A dreš ili to drugo ako je sinonim za dreš je upravo suprotno od nedoder.

17. E tranja je to što si rekao Ps, ali ne mora biti kvarljivo da bi se zvalo tranjom. Tranja = kršina.

18. To, dreš / šrot = tranja, sranje, krntija itd.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.