Jedino što me nervira kod njih su pojedine Benglove kreacije tj. konkretno ona sedmica gadna. I naravno ona dvojka sa prednjom vučom xaxaxa
Ostalo dušu ima, ponašanje u vožnji, a bogami i izgled.
Ispašću čobanin sad onaj najgori ali vožnja u Bmwu je nešto što nemereš opisati. A ne znam da l nisam samo vozio Vejrona i te 500 k evra kurce što je i ok jer ni ne treba da se poredi s Bmw niti može.
Osećaj, mogućnosti i moć awww
Nikad nisam pljunuo Mercedesa i i bilo bi suludo svakako su egal teški al ne nosim Kavali i Rolex da bi mi stajao a i nisam radio preko pa da ga vozim na silu
Ne znam koje si modele mercedesa vozio ali po pitanju ubrzanja, brzine, lezanja i tih stvari koje (makar ja) smatram bmw-ovim najjacim karakteristikama mercedes ni malo ne zaostaje. Ako uopste zaostaje. Imas modele merc i bmw koji su u rangu ali zato postoje modeli mercedesa kojima bmw nije cak ni do ramena jbg
Vozio sam skoro sve jb i smarta, A, B, C, E, S neke što ni ne znam da l je csl slr kurca moga itd
Istina je to, Bmw nema S klasu
Ima tu sedmicu al i da ne kasni ni u čemu a kasni nije elegantna ni u pola
Cak sam vozio Brabusa nekog što je bio nekog fudbalera Partizana to je valjda S klasa tj njena platforma pa doradjen
I vozio se davno u nekom Majbahu pozadi ajd kao da ne budem seljačina na 25 min
S500. Ni ne vjerujem da druga ima da nije AMG.
http://dynimages.themotorreport.com.au/rFmIfX7T68nLor5xcdx0tcH-gw0=/fit-in/1000x750/filters:stretch(FFFFFF)/editorial/galleryLandscape-gnumvo-ImageCut-15-1151x768.jpg
I glupa je ta priča protiv BMW-a jbg.
Jedino što me nervira kod njih su pojedine Benglove kreacije tj. konkretno ona sedmica gadna. I naravno ona dvojka sa prednjom vučom xaxaxa
Ostalo dušu ima, ponašanje u vožnji, a bogami i izgled.
Ispašću čobanin sad onaj najgori ali vožnja u Bmwu je nešto što nemereš opisati. A ne znam da l nisam samo vozio Vejrona i te 500 k evra kurce što je i ok jer ni ne treba da se poredi s Bmw niti može.
Osećaj, mogućnosti i moć awww
Nikad nisam pljunuo Mercedesa i i bilo bi suludo svakako su egal teški al ne nosim Kavali i Rolex da bi mi stajao a i nisam radio preko pa da ga vozim na silu
http://image.prntscr.com/image/7077dd677d054223a96f2b98d261cacd.png
ovo tek sad saznajem lol
Isto to je i u mercedesu.
Ne znam koje si modele mercedesa vozio ali po pitanju ubrzanja, brzine, lezanja i tih stvari koje (makar ja) smatram bmw-ovim najjacim karakteristikama mercedes ni malo ne zaostaje. Ako uopste zaostaje. Imas modele merc i bmw koji su u rangu ali zato postoje modeli mercedesa kojima bmw nije cak ni do ramena jbg
Vozio sam skoro sve jb i smarta, A, B, C, E, S neke što ni ne znam da l je csl slr kurca moga itd
Istina je to, Bmw nema S klasu
Ima tu sedmicu al i da ne kasni ni u čemu a kasni nije elegantna ni u pola
Mercedes je gospodsko auto jbg.
Ali ja bih BMW kupio za sebe, Mercedes za tatu xD
Ma nisam ja ni mislio na A klase i te pičke materine, mislio sam na one lovatore baš što imaju keša i onda ne kupe S ili majbaha il tako nešto.
Vozio sam danas cls 63 amg 2015 i mogu reći da jebe, nema tu šta
Cak sam vozio Brabusa nekog što je bio nekog fudbalera Partizana to je valjda S klasa tj njena platforma pa doradjen
I vozio se davno u nekom Majbahu pozadi ajd kao da ne budem seljačina na 25 min
Vozim trenutno Mercedes G 6x6 AMG, moze to i bolje
Nema BMW S klasu, ali ima e32 i e38 vanvremenskog dizajna između ostalog i koji te mame da ih voziš.
Nasla sirotinja sto nema kola preko 2000 kubika da nalazi mane merdzanu i da velica bemvejca jaoj, kao razume se
Već na prvi pogled amozitet, vidite da čovek ne pripada tom gradu i tom ponašanju
Dobro okarakterisan autor Crveni baron.
Rojs je najjači.
Poz
Naravno kad bih birao od premiuma zavisilo bi od modela tačnog i motora, ali BMW generalno najmiliji jbg.
Brt kad imas veliko brdo para a gospodin si vozis bentlija.
A bogami i Mercedes i Audi su mi mili jako, Merc miliji.